Igen tudom csak az a baj hogy agyári ház is nagyon ratyi,azért probáltam a sportot,aztán maradt agyári.Egyépként ahogy néztem valami sintér szerelhete elöttmmert,az meghajto szij is forditva volt felrakva,és a rugok is szinesek már benne.Szerintem a kipum se gyári amit gyapot és tüzkarika nélkül használtak,és nem tudták miért olyan hangos.
Nekem ha jol mértem a levegöszürö oldalnál 16mm,és manuális szivato van rajta,viszont a sportlégszüröt nem igazán szereti valahogy fullad töle,viszont a gyári müanyag házas(BWS)féleség azzal nagyon tud menni.
Nekem pont ilyen mocim van csak 17.5-es dellorto karbival.Én szeretem nagyon mert indul télen nyáron is gond nélkül és nagyon megbízható.93 nál nem lehet öregebb de 96 nál fiatalabb se.Számít valamit az a 3 év?
Azért az tök jó, hogy pont a számokat nem adod meg, így hogyan segítsen bárki is.
Az állóhengerest 93-96-ig gyártották http://motoroswebaruhaz.hu/sct...
Szia
Mit szeretnél róla tudni.
Álló levegős old SR-t 94 ig csinálták szerintem.
94-97 volt fekvő vizes és levegős.
utána körlámpás.
Nálad a DGM is 94 előttire utal.
Üdv forumozok.
Még uj vagyok itt de segitséget kérnék egy sr beazonositásában.Amit tudni kell ez egy old kinézetü minarelli blokos,állo hengeres karburátoros moci, a karbira nincs ráirva,hogy dellorto,léghütéses viszont a berugokarja kihajthato.A vázon a következök vannak fertüntetve APRILIA LB-DGM *****OM utánna vázszám a blokon pedig ez áll MOTORI MINARELLI 4SB.
Remélem ezek alpján lehet valamit kezdeni.
Ja még anyit,hogy az évjárat kb1996-körüli
segitséget elöre is kösz.
Ennyiért azonnal menj rá. Jól jársz. Értem én, hogy meg akarod futtatni a témát, hogy hátha bejön egy Hsz. amiből ingyen megvan, de szerintem ez az immo basztatás nem ilyen. Pláne, hogy az árajánlatban van egy kulcs tanítás is...
Szia tamas927, nekem így kezdte az átszakadt benzin nyomásszabályzó.De mint előttem is írták , nyomás mérés a levegő és benzin oldalon, sok mindent elárul.
Sportszűrőből tudsz vásárolni a gyári házba illeszthető betétet is.
igy hogy erre rákérdeztél az utolso 2-karakter 93 OM akkor valoszinü ez a gyártási év ha jol értelmezem ugye?
93-as más nem lehet..
Az állóhengerest 93-96-ig gyártották
http://motoroswebaruhaz.hu/sct...
1995 S
1996 T
1997 V
Mit szeretnél róla tudni.
Álló levegős old SR-t 94 ig csinálták szerintem.
94-97 volt fekvő vizes és levegős.
utána körlámpás.
Nálad a DGM is 94 előttire utal.
Még uj vagyok itt de segitséget kérnék egy sr beazonositásában.Amit tudni kell ez egy old kinézetü minarelli blokos,állo hengeres karburátoros moci, a karbira nincs ráirva,hogy dellorto,léghütéses viszont a berugokarja kihajthato.A vázon a következök vannak fertüntetve APRILIA LB-DGM *****OM utánna vázszám a blokon pedig ez áll MOTORI MINARELLI 4SB.
Remélem ezek alpján lehet valamit kezdeni.
Ja még anyit,hogy az évjárat kb1996-körüli
segitséget elöre is kösz.