Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A tartály "csöcsén" amibe betolod, van egy bilincs, szerintem....
Szerintem a spirálcellás indítóárama nagyobb, vagyis gyorsabban teker, mint a sima akkuval, és később merül le, de érzékenyebb töltésre, mert ha nagy árammal töltöd, felpuffad, aztán kuka. A kisebb az befér simán a szerszámos alá- legalábbis a ditechbe- asszem a 4Ah-s, sőt lötyög is benne, a 4,5-ös csak úgy fér be, ha kiveszed a szerszámost, és csak a zárható fedél lesz rajta. ez utóbbi viszont tovább teker, ami jól jöhet, ha nehezen indul a mocid, és még ditech...., tehát berúgód sincs...
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_sr_50-6490815
Szakik!

Nagy kérdés.
A tankban (OLD-nál legalábbis) a benzincsap valóban csak simán bele van tolva. Mert a netes képeknél nem látok semmi más megoldást (pl, hogy csavarozva lenne)....csak egy gumitömítést...
Vagy van ott még egy bilincs is? (még nem néztem meg a sajátomat)
Azért a nagy kérdés, mert szerintem vagy a benzintömlővel van valami, vagy a csapom szált el.....de a hiba ugyan úgy megvan, mint eddig is, vagyis ha kellene neki a craft, akkor lehörög.....egyenes úton nincs semmi gondja....

Másik NAGY kérdés:-)
A benzinszint"érzékelő" állítható?
Mert mindjárt "elfogy" a nafta, de nem megy a tankba csak 2,7L....
(bár ez a gép legalább ennyit eszik 92km-en:-)) Vagyis kb. 3-at:-)
Csak kicsit zavaró, hiszen ha már van akkor rendesen működjön....vagyis olyan 5L-nél jelezzen csak.
Üdv!Lehetne 1-2 kérdésem? Ha beruházok 70-es szettre a műanyag légterelő ami a hűtést biztositja az marad a gyári?Gondolom a 70 es hengerbe csak a hüvely,persely vagy hogy hívják a nagyobb?Vagy a nagyobb ccm miatt már a hűtőborda is nagyobb?Én a kuplungot és a harangot néha (1nyár alatt 2X) meg szoktam csiszolni tudom így gyorsabban kopik viszont sokáig sokkal dinamikusabban indul a moci talán erősebbnek is érzem.Gondolom ez más módszerrel nem megoldható.Próbáltam gyengébb rugót rakni a kuplungba de akkor csak azt értem el hogy hamarabb indul a moci.Összeségében rosszabb lett tőle.
Vagy ez?
http://www.egumotors.hu/1638-a...

Utána nem kínozlak csak még ma megszeretném rendelni!
De az előbbi topinból is van 5A-s
azt egy másikban küldtem el,lehet h az éterben van még.
Megjött. Szép masinák. Viszont a link és a videó lemaradt.
Minél nagyobb az akku, annál erősebben tud tekerni és annál több indításra van lehetőséged a lemerülésig. 10.5V alá sosem szabad meríteni egy akkumulátort és tölteni sem szabad 14.4V fölé.
Meg is nézem mindjárt. Szerintem most elment a mail.
Akkor azt mondod a 4,5 A jobb lenne mint az előbbi 4A-es ? persze ha belefér!
http://www.akkumulatoroutlet.h...
Ez még nem vészes. De ha már ennyire széttúrod, akkor érdemes lenne a kuplungot levenni és ellenőrizni. Ha pedig már leszedted, akkor alatta van egy (két) csapágy, ami szerintem örülne egy kis zsírnak. A zsírral viszont csak óvatosan, nem kell túlzásba vinni, mert ha a szíjra vagy a kuplung pofákra kerül....khm.....
Hát szerintem ez eléggé el van színeződve.
Jah és ha méretileg befér a nagyobb, akkor minél nagyobb kapacitásút vegyél, főleg ha a motorod nem szeret pöccre indulni...
Oké.
Erre, de a méretét passzolom. Sokkal strapabíróbb mint a másik és az indító árama is lényegesen magasabb a sima akksinál. Egy a lényeg: ha lemerül azonnal fel kell tölteni és csak nagyon kis árammal! Pl. ha 4 Ah-sat veszel, akkor bőven elég neki a 150 mA. Így hosszabbodik a töltési idő, de az akku élettartama is.
Oda küldtem,de teszek még egy próbát.Ha nem jön össze,akkor leírom az enyémet ide,és küldj valamit,hogy megtudjam.
Az előzőt ide küldted? kinter kukac freemail pont hu ? Tegyél mégegy próbát, mert a másikat nem szivesen írnám ki ide.
Úgy tudom hogy régen sima ólomból nyomták. Mostanában meg valami ötvözet, mert a színe is más és pákával nem bírtam felolvasztani. Van mikor sajtolják. Egyébként sima gyantás forrasztóón is jó hozzá, lényeg hogy zsír és oxidmentes legyen a bovden vége. Forraszthatod pákával, vagy akár gázlámpával is. Ha nagyon tutira akarsz menni, akkor flux-ot használsz, vagy a csatornaforrasztáshoz is használt forrasztóvíz, esetleg a forrasztózsír jöhet szóba. Ezek oldják a zsírt és az oxidokat (folyasztószer-nek is hívják).
http://www.akkumulatoroutlet.h...

erre gondoltok? mert akkor meg is rendelném!
Köszi! betudnád ide linkelni ezt a fajta akksit?
Szia. Akkor megadod a másikat?
Spirálcellás TOPIN.
"Mondjuk a "Kinter féle" átalakítás után kb. 1 másodperc és pöcc a gép..."
Eddig még nem ért ide.