Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A 300-400V-os tekercs ellenállása 800 ohm. A gyújtás jeladó ellenállása 500 ohm. A gyújtótekercs ellenállása: primer tekercs 0.7 ohm, a szekunder pedig 6Kohm. A helyedben első körben lekötném a leállító kábelét, nehogy a kapcsoló zárlata szivasson. Most pedig megyek vacsorázni, aztán meg buli....
Megnéztem egy rajzot és nem +12V-ot kap. Kék az megy a testre. Barna megy a gyújtótrafóra. A fehér-piros megy a gyújtás jeladóra. A piros-feketén jön fel a 300-400V. A fehér-fekete meg letiltja a szikrát, ha testre kötöd.
Azért az hogy "nem reagál" kicsit tág fogalom. Szerintem ez egy cdi gyújtómodul, mire kellene reagáljon? Kap lentről 300-400V váltót, meg egy gyújtás impulzust. Meg lehet hogy kap a gyújtáskapcsolóból +12V-ot. Nem is fog reagálni, csak ha megforgatod a főtengelyt (pl önindítóval). Addig max a +12V-ját kapja meg, ha ráadod a gyújtást.
Azért ha hosszabb útra indulsz vele, a helyedben vinnék egy másik motort tartaléknak....
Ha már kifelé nem jön, akkor esélyes
Hali!Kérdésem lenne. Szereztem egy sr 50 est 2004 es évjáratú. Sajnos ha rá adom a gyújtást semmit nem reagál, kimértük s a képen látható alkatrészig eljut az áram tovább nem megy! Cseréljem ki ezt az elektronikai alkatrészt? Köszönöm előre is
Amíg nem szarik be, addig mindenki dicséri
KomolYan mindenhol csak rosszat olvasok a Ditechről...nekem most lett 1 a nYáron...eddig teljesen hibátlan..remélem nem fog változni a véleménYem róla...:)
Én ditechbe topin akkut vettem, spirálcellásat, látványosan jobban tekert, mint a sima. Aztán egyszer csonttá merítettem, feltettem tölteni kocsitöltővel, 2 óra alatt felfújódott, aztán már csak hálni járt belé a lélek. Most vettem egy újat, 4.5 ah-t, remélem jó lesz. Kb 1-1,5 e ft-tal drágább a gagyinál, a varta, meg ilyenek az horror ár.
viszont azt mondtam, hogy ha nyomom a gombot akkor pöffenjen, mert utálok motort tolni, bár igaz azóta ditechtelenitettem a mocit, most vadászok rá berúgót.
Szép a ditech! mióta hajtod,és mivel tankolod?
üdv.
Vennék valami olcsót és inkább vennék 2x. Így tartós lenne biztosan. Nekem a burgmanba banner van már nyög, pedig 1,5 éves. (télen szobahőmérséklet, hetente rátöltöttem... így hálálta meg a mocskos szemét)
bocs tévesztettem igazad van
nem tévesztettem Rs-re 28 tárcsa kellene.
Sziasztok...ti milyen (tartós!) akksit ajánlanátok Sr50 Ditechez?
Nem tudom olvastad-e amit én írtam, de én nem cserélném el. Eszembe se jutna.
Nem tévesztetted el a fórumot? Az Rs-re lehet nagyobb kell mint sr-re.
keresek megvételre rs 50 első tárcsát és hozzá munkahengert /jó áron/
20 9 134226.
Boldog Ünnepeket minden SR forumozónak!
cserét írtam
Nekem hasonló volt (F-es)....
89-es kiadású 2002-ben.
1 év alatt 18.000-ret tettem bele - és csak lánccserém volt.

Szóval ha jól össze van rakva, akkor nagyon jó kis gép!
A gond, hogy ezek már 20 éves motorok és ugye a kezdők használták, szerelték - szóval nem csak le van gyilkolva, de néha bele is van tákolva.
Tehát ha meg is veszed, akkor azért készülj fel még legalább egy 100-assal.
Kellemetes Ünnepeket
Már rég át van írva.
Jövőre nem szándékszom.
Átíratod a forgalmiba is? Sajnos az esés benne van. Még jó, hogy megúsztad minden gond nélkül.
Az elesés túl dramatikus.Eccerűen csak a motor egyenest én meg hasmánt délkeletre.
Még tavasszal.
A nyomok háromnegyed már felszámolva most jön a maradék.
Amúgy ja a street lesz festve.
Narancsra.