Mjd januárban.
Egyenlőre kötelező a kocsira,fékkar készlet,karmantyúkészlet,festés,kész a ruhám is el kéne hozni és kifizetni.
Bár a festés így februárra tolódik.
Itt van Moki sr 125 váz forintról nyomja a vaterán. Az nem kell?
Ma nem nyavajogtam beöltöztem és elmentem csapatni a városba. 0 fok körül volt. 30-40 perc után már fáztam. A legutóbb hideg elleni cuccom nagyon bevált. (egy arcmaszk)
Ingyen se kellene. Ha eddig nem volt pénz temetőd most lesz. Az SR-re rávert pénzhez képest amit erre költesz brutális lesz.. Egy 20 éves poweres 33 lovas gépet megvenni? Ez ám a vakmerőség. Ugye átolvastál egy két népítéletet? Én anno olvastam nem keveset. Ez büntetés lesz. Két ököllel törlöd majd a szemed. Akkor már vegyél/cseréljél valami nagy vasra. Nem beszélve arról, hogy csak pályán lehet legálisan használni. Úgy ütném ki a fejemből a gondolatot, hogy füstölne.
Nyáron megyek a négysávoson egerben egy opel-es öreg nyanya meg elkezd kiszorítani a sávomból rádudálok erre csak les mintha semmi se történt volna és megy tovább... Csicska
Direkt kimaradt nyárról egy sztorri, de utólag leadom
Piros ... új A8 melé becsettegek .... akkor tájt lett kész a steup és ropogtatam a kipufogót . Átszól a mókus az Audiból ... Mifasz ecsém, gyprsulná Mondom neki, áááá még bejáratós a cucc , de láttam, hogy 5en ülnek benne .... olyan saccra fél tonna behajtó külsejű. Mondtam is magamba, a kurva anyátokat, remélem ne sülök be Zöldre odavertünk mindketten és nem maradtam le nagyon a Nyugati - Oktogon szakaszon
Ott lefordultam az alagút felé a Blahára, de a képüket megnéztem volna
elvileg minden fain vele .... a fehért meg szeretem, de azt te sem gondoltad, hogy nem igazítom magamhoz.
Pályázni jó lenne, ha tényleg minden olyan szuper, mint állítják .
Nem tudom mit agonizálok, de szőrébe jó lenne a papiros vázzal .... megszerettem ezt a "kis szart" is
bár a poén, hogy ha emlékem nem csal akkor 7000-ért vettem a fehérvári tescóba:-))) Szóval használtan még többet ér:-)))
Bekaphasssssa a tél:-((
Reggel hazajöttem a melóból....száraz volt minden és csal -1 volt.
Most meg hogy magamhoz tértem......fehér minden.....
Holnap meg minden tiszta latyak lesz:-((
A triumph-ot fested?