Sziasztok gondoltam irok megint hátha valaki nem látta volna akinek van Benzijn pumpálya és adna el..mert nekem arra lenne szükségem 2004-es di techembe.. ha valakinek lenne vékaszoljon elöre is köszi...
Lehet csak fúrás lesz a vége,mert körömmel lehet érezni a hosszirányú csikarásokat a hengerben!
Fúrás,új dugó,aztán mehet!Bírja úgy is sztem,haverom vizes SR-jében (jól látjátok!) 60 ezer km van és még most is megy! ;)
Izé lehet hogy jó a minősége de én nem tenném bele a gépembe.Valószínű az olcsó taiwani henger is azért sült be mert eléggé spóroltak vele.DR nél sem hengerben sem dugóban nem adnám alább.Az olcsó ár nem minden ha még 1 szezont sem bír ki egy dugó.
12-es karbi van a motoron! De az már mindegy,megvan a baja! Azért volt olyan gyenge,mert nem volt benne kompresszió.levettem a hengert,a hengerfalon ninc sérülés,de a dugó csúnyán meg van etetve! Alól felől egy -egy igen mély húzásnyom van rajta! Találtam az egün egy ilyen dugót 3500-ért! Szerintetek mi legyen? Fúratni nem akarom mert a henger nincs kopva,tehát még alapméretes 40-es,tavaj nyári,zsír új,csak egyszer megszorult olja nélkül,az ette meg a dugót!
Lehet csak egy dugót veszek bele,és jó lesz!?
csak hogy azt írtad hogy a gyertya szine fehér és világos barna, ha sokat kapna akkor sötétnek kéne lennie. Tehát valami nem stimmel vagy pedig valahol falsot szív. Más . Az pedig hogy 1 bazi nagy karbit kis fúvókával látsz el az nem megoldás, mert mit csinálsz a torok átmérővel?. Kokecolás.
Jártas egy fenét csak most szeretném az új kipuffomhoz hangolni egy karbit de sosem sikerül rendesen.Az tuti hogy 78-as sok lessz neki ha 50-es 50-és 65-közt kell venni párat és próbálgatni én ennyit még sosem szívtam mint a karbival még ditechel sem pont azért mert inkább abban vgyok jobban otthon .Igaz ott sem túl csak az enyém nyűgjeit már nagyon ismerem.Érdemes kipróbálni mhogy simo és lada fúvókák jók e hozzá mert egy autósboltban talán 50-pénzért láttam olyanokat abból egy rakatot kapsz egy ezresért.
Lehet hogy van ott valami.
Azokat az apró rövid csövecskéket kell eltávolítani amik szűkítik a kipuff belső átmérőjét.
Én azt is kivenném amit te mutattál a képen.
Hali!
Levettem az SR-ről a karbit,nem találtam benne semmi oda nem valót! Csak annyit,hogy 78-as főfúvóka van benne! Valaki már mondta,hogy tán gyárilag 53-as van benne?
Zoli32! Úgy sejtem te értesz hozzá vagy jártas vagy a témában! Nem tudnál mutatni nekem egy táblázatot,hogy egy "94-es PHBN12-es sorszámú karbiba milyen fúvókák valók vagy milyen beállítások vannak?
Előre is kösz!
lehet...de ezen a kepen is laccik h van ott vmi es mas robogon ugy lattam h az nincs ott...
en nem ertek naon hozza s azert kerdezgetek!
kosz a segitseget
Sziasztok!
Mostanában vásároltam 1 Tecnigas TEK kipufogót a motoromra és mielőtt felszereltetem szeretném kivetetni belőle a folytásokat.Sajna nem tudom h pontosan hol és hány folytás van a kipufogóban.
Esetleg valaki tudna segiteni?Összesen hány folytás van benne és hol vannal elhelyezve pontosan?
Köszönöm előre a segitséget!
Fúrás,új dugó,aztán mehet!Bírja úgy is sztem,haverom vizes SR-jében (jól látjátok!) 60 ezer km van és még most is megy! ;)
Lehet csak egy dugót veszek bele,és jó lesz!?
de kicsit eltévedtél
Azokat az apró rövid csövecskéket kell eltávolítani amik szűkítik a kipuff belső átmérőjét.
Én azt is kivenném amit te mutattál a képen.
Levettem az SR-ről a karbit,nem találtam benne semmi oda nem valót! Csak annyit,hogy 78-as főfúvóka van benne! Valaki már mondta,hogy tán gyárilag 53-as van benne?
Zoli32! Úgy sejtem te értesz hozzá vagy jártas vagy a témában! Nem tudnál mutatni nekem egy táblázatot,hogy egy "94-es PHBN12-es sorszámú karbiba milyen fúvókák valók vagy milyen beállítások vannak?
Előre is kösz!
en nem ertek naon hozza s azert kerdezgetek!
kosz a segitseget
ezen a kipufogon van meg vmi a vegenel is...(a kepen bekarikaztam)
azt is el kell tavolitani?
A technigasba a toroknál van általában, 1 ponthegesztés fogja, ki szokták vésni.
Mostanában vásároltam 1 Tecnigas TEK kipufogót a motoromra és mielőtt felszereltetem szeretném kivetetni belőle a folytásokat.Sajna nem tudom h pontosan hol és hány folytás van a kipufogóban.
Esetleg valaki tudna segiteni?Összesen hány folytás van benne és hol vannal elhelyezve pontosan?
Köszönöm előre a segitséget!