Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja és sárvédő nélkül a hátam közepéig mocskos lettem 3 perc alatt.
Az hogy APIRILIA a neved nem APRILIA!de ez vagy véletlen vagy már foglalt volt...de nem mind1

SZAR AZ IDÖÖ pesten akkora vihar van hogy a talpamon nem állok meg
üdv
feltűnt már a nevedben valami fura?
Mörfi!
Te csak felraktad a ZX-et és beleraktad a görgöt és kész?
Neked mennyit dobott a végebességen?
És milyen a hangja?
alap?
Norbi22!
Mert te mennyit adnál a Ditech-em ért.
érdekel vkit Aprilia Scarabeo?2006-os metálfekete 260.000Ft az irányár vagy cserélhetö fiatal endurora vagy sportgépre 50ccm-es kellene.
Bocsi én nem látok a szememtől. És ha nem teszek bele másik görgőket, csak simán felteszem a kipuffot, az nem fog teljesítmény romlást okozni? Ja, és hallottam olyan kipuffról is, amihez adnak görgő (Gondolom ez csak a komolyabbaknál van.). És mégegyszer köszi a választ!
A tied az rendesen indult töle?
És milyen a hangja?
Biztos nem aZx-től. Ha a di-tech gyengélkedik akkor nehezen indul.
Eladó -------70-es alu henger minden tartozékával pigi blokkos ,motorokhoz. Pl pigi blokkos SR-hez ,runnerhez, Nrg mc1-2-3 .
Én is akarok az enyimre majd egy ZX-et.
Csak láttam egy két videot hogy nehezen indult!
Ezért félek rá venni egyet én is.
Vagy mitől van az.
A Ditech-et 300 ért vettem!
Bocsi nem látok szememtől a tiéd di-tech ,(szép) szóval kaja kilőve, de jobb lessz.
ha megnézed a képeket látod hogy a másodiknál a dob fentebb van, JOBBAN LÁTSZIK A FELNI KÖÉPPONTJA. Görgő csere kell majd és ha karbis adni kell 1 kis kaját neki. Görgő 5grm körül . (ez csak az én véleményem) Érezhető lessz a javulás már akkor amikor felraktad rögtön.
a mala nem érdkel CSAK APRILIA!
mennyiért vetted a ditechet?
Nagyon köszi a gyors választ! Bocs az értetlenségért, de mit emeltél meg? Nekem nem kell nagy teljesítményű kipuff, ezért gondoltam erre. Mennyit dob ez az alap motoron?
Szerintem jó cső, de itt biztos mást fognak ajánlani (van jobb és sokkal rosszabb is ) itt pár kép .
ezek saját motorjaimról vannak voltak (di-tech nincs már meg ) a prón, pedig kicsit megemeltem. Tehát gyári ZX kicsit lentebb van.
Üdv mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy az olyan gépen, mint az enyém (2003-as rakétalámpás DiTech) van-e valakinek Leo Vince ZX kipufogó. A közeljövőben én is szeretnék beszerezni egy ilyet, és tapasztalatokra lenne szükségem vele kapcsolatban. Mennyire jó, milyen hosszú az élettartama, vételnél kell-e hozzá valami kiegészítő (pl: görgő vagy ilyesmi), mire kell ügyelni vásárlásánál, felrakásnál, esetleg rakhatnátok fel képet, hogy hogyan áll a motoron. Más tuningot nem akarok a gépre csak ezt, ezért kérdezem az esetleges plussz alkatrészeket. Légyszi azok írjanak, akiknek volt/van ilyenjük.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Rövid telet!
Nem adom el mert tavaj vettem jó pézért és már annyi ugyse adnak értem amennyiért megvettem úgyhogy használom még.
De van egy malagutim ha az érdekel az eladó.Tuning is van benne.
attól függ, hogy mit kérsz érte!
HHHúúú ez nekem tetszik
Új festésű sr street :

http://www.aprilia.com/modelli...
Á nem másolták le az sr 50 elejét és hátulját kicsit sem !

http://www.autosoldalak.hu/mod...
Az én ditech-em kell?