Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!
Sajnos a képről úgy látszik, hogy nem jó a Morini blokkhoz, ugyanis a leömlő résznél két 90 fokos hajlításnak kell lennie, az első hajlítás elhozza a sztender előtt, a második hajlítás közvelenül a szteder mellett hátrafele van a dob felé. Tehát ez a kipu csak a leömlő átalakításával jó csak a Morini blokkra.
Köszi

Hátsó teleszkóp emelőről van valami véleményed érdemes elég magas vagyok vagy csak esztétikailag jó ?
Jó hozzá.
itt is megtalálod:
http://motoroswebaruhaz.hu/spd...
Május elején kapok fizut. Addig ha nem adod el, megveszem!
Sziasztok
Ez szerintetek jó Aprilia Stealth -hoz ?

http://www.robogohaz.hu/cikk.p...
Hello érdeklődnék hogy ez a kipüff jó lenne- e morinni ditechez? kérlek ha tudtok válaszoljatok! Kössz előre is a segítséget nagyon fontos lenne ! üdv
Elöl van rajta két fül ott is hozzá lehet fogatni a vázhoz de nekem csak az ülés alatt volt felfogatva.
Utánvétel mert a posta kb ugyanannyi.
Az korrekt ár érte. Utánvétel vagy utalás?
Ez a két csavar fogja csak , vagy más fogatási pont is van? Nincs is ismerősöm akinek lenne egyáltalán motorja.
Szia Igen erre és szerintem ott van a két furat ahova fel tudod fogatni két megfelelő csavarral. Esetleg ha van olyan ismerősöd akinek ujabb kasznis sr je van hasonlísd össze.
Szia! Ilyen a teló melletti rész, erre gondoltál?
hali sziasztok old srbe kellene nekem szimering szett fekvő hengeres léghűtéses valami cikkszámot vagy valamit írjatok! köszi
Miskolc
Itt vannak a képek. 5000 ft + posta
még lehet engem is helyileg merrefelé vagy?
fénykép?
sziasztok van egy 2000-es évjáratú morini blokkos sr 50 street motorom.Ha eladnám mennyiért hirdessem meg?
Ami található benne: Malossi sport 70ccm (900km sincs benne A dugóval) 6adom a gyárit is
Leo vince zx sportkipu
arrache 17.5 karbi
sportlégszűrő
RMS oldaltsztendert
teleszkóp magasító (4cm)
angel eyes lámpa karbon mintázattal és a neon benne működik
22000km sincs benne.
kb ennyi
előre is thx!:D
Heló!Mennyiért küldenéd el egy borítékban Pestre vagy esetleg Pesti vagy te is ?
lefényképezem közelről.
Esetleg valakit érdekel Írjon.
Zoli milyen géped van most?
Na jó , de nekem a tempó az lampa - lampa kopp /100 km
200-ig meg sem állok.

Amúgy a ditekk 2,8-ból megállt.

90-95-ig.Tovább bárhogy akartam egy tapodtat se.

El is passzoltam.