Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Hátha valakit érdekel! Katanából van (morini blokk), súbertűről a zéger hiányzik és a berúgókar is, amúgy hiánytalan blokk, kerékkel, zsírúj gumival.
Kompresszió: 10 bar felett!

Ha valakit érdekel hívjon fel és tegyen ajánlatot, útban van nekem az összes alkatrész, de ingyen azért nem adom
Heló!
Vettem nemrég egy 150-es SR-t és kellene egy pár alkatrész hozzá! Szeretnélek megkérdezni benneteket hogy Szolnok körzetében tudtok jó motorbontót ahol lehetne kapni teleszkópot,vázat meg idomokat? Persze nem horror áron és jó állapotúakat!
Ha tudtok telefonszámot is dobjatok!
Köszi mindenki!
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy hátsó teleszkóp szilentet, első villákba való szimeringet és kormánycsapágyat hol tudnék vásárolni 2004-es SR-hez? Továbbá, hogy van-e valakinek ehez a típushoz idomzata ( hibátlan) és blokkalkatrészei?
Hát..............teleszkópjavításnál célszerű.
Bár van egy másik módszer.
Ha fejrefordítod a gépet ki lehet folyatni a telóolajat belőle.
Tudom én. Csak én így szedtem szét az enyémet, mikor a teleszkópokat javítottam.
Nem ezt mondtam.
Nem értek én ehhez....
Ha átgondoltad és szeretnéd a képesmotor oldalon megtalálod.
Köszönöm válaszod nagyon korrekt az ár.
16.000 + posta
Kompletten de csak tájékozódás képen
Együtt érdekel dobozzal vagy csak a konzol?
Szia

Megkérdezhetem mennyi az ára ?
Én is azt néztem, hogy belül van egy plusz kis müanyag, gondoltam, ha azt kiveszem, csak kifér a kerék... azt most kiderült, hogy nem is olyan nagy .... ezt a aromságot.
Szia a rakétalámpás sr konzol nem jó rá? Mert ha jó van egy eladó gyári nekem. Így néz ki.
Nade minek?
Elég a térdidomot, felső takaró a hűtő felül hogy a tartócsavar kijöjjön.
,indexek leköt.Taposót,has idom csavarokat ki Első kerék kikap és már kinn is van.
Még van egy hülye belső idom azt kell kivenni és annyi.
"Orr" részt? Ahogy eléggé meg kell bontani a dolgokat. Térdidomot le, féknyerget a teleszkópról le, km spirált le, teleszkópok felső rögzítőcsavarjait le, és a teleszkóp biztosító gyűrűt le. Így első kerekestől, teleszkópostól együtt kijön az egész.
"Az a kérdésem, hogy hogy hívják ezt a gumit?"
Hátsó teleszkóp szilent.
Le kell venni az első kereket, hogy te tudjam venni az orr részt?
http://usuarios.multimania.es/...
Sziasztok!
Azt vettem észre, hogy kotyog a hátsó teleszkóp. Addig nézegettem míg megtaláltam miért zörög. Az alsó rögzítésnél van valami gumi, amiben ülhet, és az kikopott... gondolom idővel elrohadt.
Az a kérdésem, hogy hogy hívják ezt a gumit?

Másik kérdésem pedig az lenne, hogy nincs-e közületek valakinek eladó hátsó sárvédője 2002-es DiTech-hez. Az a hosszú nyújtott kellene nekem. Egy fém rendszámtábla tartóval vettem, amire fogattam ugyan egy plexit, de még ígyis veri a hátamra a vizet. Nem lett a legjobb megoldás....
Sziasztok!

Van 1 Aprilia SR 50 Replica 1997-esem. Ehez keresnék doboztartó konzolt. Ha valakinek van ilyenje, kérném töltse fel hogy hogyan néz ki , mert már minden hol kereste, de nem találtam. És ha kérhetném a felfogatási pontokat is fényképezze le ha kérhetném, hogy tudja 1-et gyártani , ha már nem tudok venni.

Előre is köszi mindenkinek aki tud segíteni!
És a gumik szélét is koptatni kell , nem pocsékolunk
jó ez a gép, de mért rakod be mindig,ez valami védjegy?:DDD
Ez nem egy simson ,persze a simsonon en már 50 -él is félek . De szerintem ha valaki nem sajnálja rá a p , akkor két jó gumival , meg egy két változtatás(persze a fék is) és elképesztően stabil még 100-nál is