Üdv!
A gyújtó trafótól feljövő vezeték csatlakozójánál az oldalburkolat alatt van egy vezérlő dióda, egy kis vékony műanyag csőben(úgy néz ki mint egy rövidzár hurok) mérjétek ki, hogy működik-e!
karbis sr-nél általában manuális a szívató kis fekete kart kell felhúzni ,és a kábel nincs csatlakoztatva . automatánál meg nem dolgozik ha a kábel nincs csatlakoztatva .
karbis sr-nél a szivatóból jön egy kábel kifele az mire szolgál? múltkor elfelejtettem összedugni de akkor is dolgozott a szivató,másnap vettem észre...
Hát nagyon nem :S Most az injektor nem fecskendez oszcilloszkóp szerint sem kap jelet az injektort ráraktam 5V-ra nyomás alatt és nyitott lőtte a benzint. Ha tudtok vmi okosat szívesen várom ! köszi
Helo!
Vezérlő egységet mennyiért adnád? 100% h jó? Esetleg kipróbálásra nem adnád kölcsön, de ha ez a baja enyémnek akkor meg is venném csak nem szeretnék felesleges alkatrészt vásárolni...
Most milyen van benne neked? Én télen nem használom mikor megvettem 8es volt benne most 9es különbséget nem vettem észre. Sportkip.van? mert ahozz más hőértékű kell
hello köszönöm hogy válaszoltál! De akkor ha a gyáriról levágom a könyököt akkor jó lenne? De gondolom jobb nem lesz mint a gyári teljesítményben? Csak esetleg szebb?
A gyújtó trafótól feljövő vezeték csatlakozójánál az oldalburkolat alatt van egy vezérlő dióda, egy kis vékony műanyag csőben(úgy néz ki mint egy rövidzár hurok) mérjétek ki, hogy működik-e!
Látom, hogy dobozzal együtt is eladó a konzol. Kérhetnék egy pár képet külön is a dobozról, és a platniról is?
Vezérlő egységet mennyiért adnád? 100% h jó? Esetleg kipróbálásra nem adnád kölcsön, de ha ez a baja enyémnek akkor meg is venném csak nem szeretnék felesleges alkatrészt vásárolni...
Valamiért hideg motornál szarul megy.
Milyen fajta Ngk gyertya való, Factory karbis mociba? Hidegen nagyon szarul megy.