Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy ő
Aki keres talál szerintem ő lesz a donor h8
biztos jól nézne ki lehet még engem is érdekelne, de régebben szerettem volna rakatni be világitás kapcsolót hogy ne világitson nekem mikor ezer ágra süt a nap, csak azt mondták a szervizbe hogy húha nem nagyon lehet meg minden vagy csak nem volt kedvük megcsinálni.....
Próbálta már valaki a két lámpás világítást ? Mint két mécses xd. Létezik ebből 15w-os izzó ?
ja.. nem vagyok törölve!
S.O.S. ! (kép)
Milyen sorrendben kell összerakni ezt a vacakot. Ditech injektor részei. Ház, "O" gyűrű, 1 műanyag karika, ez az izé, még egy "O" gyűrű.! Előre is köszi! (Esetleg robbantott ábra valahol?)
Fejér megyén belül hol található?
Hali!

Azon filóztam hogy ha kipufogóm teli van dzsuhával akkor azért nem akar-e kipörögni OLD sr-em(1995ös) ha kiégetném szerintetek jobb lenne?

Mert ha épp hogy csak közelébe rakom kezem le akar fulladni(kipufogó közelébe).
meg abszolút nem füstöl ez volt nekem fura lehet ez lesz a gond a sebességel kapcsolatban szerintetek?
http://www.kepesmotor.hu/april...

Ez messzebb van, de jó állapotú....
Ki beszél itt autókról?.....
Azon kívül hogy olasz nagyon fasza.
japán gépekre mit mondtok pl.yamaha aerox
Aprilia rally lc-re lehet kapni boltba doboztartót?
A bloktartó anya előtti szilentnek hanyas a mérete rally lc-én van teszek fel képet róla.
átlátszó lámpabura szett eladó 4 index + hátsó lámpa . sötétítettre lett cserérve 5 db 3000 ft ...
Az autókhoz kell forgalmi ha már több kézen ment keresztül ?
Sziasztok! 2003-2004 körüli SR 50 robogót keresek! Csak karburátoros érdekel, és jó állapotban! Budapest, és Pest megye, 120-130e forint, rögtön fizetek kp.-ben. Jelezd, ha van ilyen gép a tulajdonodban, és eladnád! Köszi!
Én 2 évesen vettem , most 7. 5 motorból csak 1-nek volt meg a gyári papírja ,azt vettem meg . Volt egy pár igazoltatás semmi gond. Aztán kifogtam egy x rendőrt , mutattam az új adásvételit 2 tanúval de nem jött be neki alvázszám ok , motorszám ok mégse , valami vizsgálatról gagyogott . Ekkor fogtam orra alá dugtam a gyári papírt pecsétel meg minden. Megnézte visszaadta és már mehettem is tovább . azóta 2-szer állítottak meg , mind a kétszer elég volt az új adásvételi meg a biztosítás .
Teljesen mindegy minek hívod, tudjuk miről van szó....
az a bronzkefe gyárilag szénkefe
Egy 50-es robogónál az okmányok a gyári papírokat jelentik. Ha már több kézen ment keresztül, ezek általában nincsenek meg. Igazból nem is kellenek. Amikor megveszed kell egy adásvételi szerződés, majd kötnöd kell egy biztosítást rá. Így a motort már jogosan használod, a rendőr nem bánt érte.
Kell egy adásvételi meg éves biztosítás.
Sziasztok! Tudom hogy hülye kérdés, de amatőr vagyok ilyen téren, de azt szeretném kérdezni hogy ha egy robogót okmányok nélkül adnak el akkor úgy nem igazán szaladgálhatok vele a városba, de ha csináltatok hozzá vagy amit kell az mennyibe lenne meg miket kell hozzá beszerezni?
Szerintem aki egyszer megszokja az olasz " minőséget " az úgyse fogja lentebb adni, inkább nem ül motorra. Ezt magamról tudom