Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

am tehetnél a motor elejéről is fel pár képet mert sztem egész jól nézhet ki összképben ezzel a festéssel
17.5 arreche karbim van
hali valakinek nincs esetleg egy eladó oldal támasza sr aprihoz?
4.5 / 100 km
Mekkora kar id van nekem 19 -es
Szia , fék kar behúzva ,mód gomb be nyomva egyszerre .gyujtas ráadás 10 s és kész a reset ....
Conair. sztem a töméssel nem érnék el semmit mert maga dob van szétégve belül, csörögnek benne a terelőlemezek,meg a rozsda is kezdi átenni a lemezt. 2 évet állt a gép.
Egy találkozót meg majd összehozunk,úgy is rég láttam már a búrádat
Milyen setapod van érdekelne mert nekem egy vas 70-es hengerem van és baszott menni a gyári puffal.Mennyit eszik és mekkora a főfúvóka a karbiban? Előre is thx:D!
Ismerősnek is 20e van benne nem volt furva de még viszi a 75-80-at 7éves gyári kip. csak lassan festésre szorul. Neked csak a henger lett 70-re cserélve vagy más is? fogyasztása mennyire nőt meg?
mi a megfeleő kombináció-sorrend a szerviz kulcs kitörlésre?
Sziasztok!
Aprilia Factory karbis mocim indítás után nehezen akar menni. Pörög de nem megy. Mikor a hőfok eléri a harmadik rublikát a kijelzőn, után a probléma mintha elmúlna. Pöc-rőf indul. Mi lehet a gond? Várom a hozzászólásokat!
Koszi siker a szerviz kulcs reset
Pedig mar 7 eves kipuff
Sziasztok semmi baj a gyari kipuff ' 70 henger 104 -et megy
Tömd újra ugyanolyan hebo tömítőanyaggal mint ami benne volt, majd lefúj fekete festék és kész. 3000 ft-ból megvan az upgrade és szel a gép. Utána eljössz és megmutatod.
hát kristóf, sztem a kuplung tolórugó lehet szar , ha ugyis van lehetőség haverodéval kiprobálni , akkor próbáld ki. Ez mondjuk ok lehet a lassú gyorsulásra, és a végsebességre is szerintem.
De még mindig tartom azt a tanácsot, amit adtak, h ne nagyon gyilkold mig bejáratós.
Mostanában kipufogó vásárláson gondolkozok.
70es polini vashenger mellé egy Gianelli Sport6 van fent.
szépen megy vele a ditech csak az a baj hogy szét van égve,meg tiszta rozsda az egész.
Revers-t vagy ZX-et néztem, szerintetek melyik lenne jobb a vashengerhez!?!?!
Árban nem sok eltérés van.
Józsi89!
Ha megy a motor akkor minek hozzányúlni.
Nem hinném hogy olyan zavaró lenne hogy világít.
Sziasztok!
Laci0313!
Véleményem szerint 1 gyertyacsere megoldaná a problémádat.
Nálam is ugyanez volt a probléma, kormolt meg puffogott a kipufogóba. Igaz nekem morinis ditechem van 70es polini vas hengerrel.
Sziasztok.
Most vettem egy Aprilia sr50 ditechet és világit egyfojtába a injektion check lámpa. Mi lehet a baja? Menni megy 80-90km/h és pörögis. Ha valaki tudja akkor elöreis köszi a segitséget.
hali mindenkinek. lenne egy tény amibe szeretném ha valaki segítene. van egy 50-es sr-em ami nem bír menni már minden ki lett benne cserélve. variátortól kezdve a dugóig a gyűrűig minden. parton felfele épphogy nem kell leszállni. végsebessége kb 55km/h de amúgy pöc-rőf indul. valami jó tippet adjatok már. vagy ha valakit érdekelne az szóljon megegyezünk. 06206100509 a számom
Sziasztok!
Van 1 Aprilia SR 50 Replica 1997-esem. Ehez keresnék doboztartó konzolt. Ha valakinek van ilyenje, kérném töltse fel hogy hogyan néz ki , mert már minden hol kereste, de nem találtam. És ha kérhetném a felfogatási pontokat is fényképezze le ha kérhetném, hogy tudja 1-et gyártani , ha már nem tudok venni. Erről a típusról van szó!

Előre is köszi mindenkinek aki tud segíteni!