Meg volt a puding próba . Szervizbe ment a 2005-ös 70-es karbisom. Csere két napig egy 2008-as 70-es ditech , most lett beállítva vigyázzak rá címszó. Ok go benzinkút tele tank start . 1 -Full gáz az első kerék meg mindig erősen terhelte az aszfaltot , no se baj tovább. 2 -hosszú gáz 98 km /h és nincs tovább . 3- tempós motorozás 100 km fogyasztás = 4.2 az enyémnél ez 5.2 de a tempó is jobb. Na gondoltam nagyapámnak ez jobban tetszene . Szerencse hogy holnap kész lesz a KARBISOM !
Szia Az ülés alatt a teleszkóp környékén van két felfogatási pont. Ha a tiéden is van ilyen akkor elvileg jó rá. A doboz nem tudom pontosan hány literes.
Szasztok
Segítsetek már nekem Aprilia Rally 50 (robogó gyengébbek kedvéért) elvileg több köze van az SR-hez mint másik motorhoz, na szóval az első teleszkópokban szimeringet kell cseréljek meg olajat kell bele töltsek ,de hogy a fenébe tudom széjjel szedni mert akárhogy bírkózik vele ne msikerül .
köszi a segítséget üdv
Sziasztok szeretnék a motoromba jó minőségü hajtómű olajat 75w90 gl-4 agip motul stb 1-2 deci adok kínálok érte 9 deci Castrol power 1 racing 2T full syntetikus olajat üdv
Helló srácok ! Van egy Aprilia sr 50-em 2000-es évjárat karbis ! :) Nem tudnátok segíteni nekem abban, hogy a hátsőkerékhez milyen csapágy kell...? :) Mert már esedékes lenne cserélni de nemtudom milyen kell és épp eléglesz 1x szétbontani :) előre is köszi !
a szép előkészítésre kell ügyelni , szépen átcsiszolod és ha kellő erőt érzel magadban neki állsz festeni majd dobjál fel képet milyen lett sok sikert!
Arra gondoltam, lehet nekiállok és lefestem én magam a robit. Matt fekete lenne, aztán matricák.
Esetleg valakinek van pár tippje mire kell figyelni vagy ajánlotok valami festéket.... ilyesmi?
Üdv Mindenkinek!
Morini Di-Tech tulajdonos vagyok, és annak ellenére, hogy sokan leszólják, én kiváló motornak tartom, és a hibái ellenére egy szerethető konstrukció, és mint minden gépnek, így ennek is meg kell ismerni a gyengéit!
5,5-ből elvagyok 170-el.
Segítsetek már nekem Aprilia Rally 50 (robogó gyengébbek kedvéért) elvileg több köze van az SR-hez mint másik motorhoz, na szóval az első teleszkópokban szimeringet kell cseréljek meg olajat kell bele töltsek ,de hogy a fenébe tudom széjjel szedni mert akárhogy bírkózik vele ne msikerül .
köszi a segítséget üdv
"...meg kell ismerni a gyengéit!..." Hadd ne soroljam ezeket....
Sajnos nem tudom melyik a rakétalámpás. Nekem ilyen van. És ha e-hez jó, a konzolt mennyiért adnád? A doboz hány literes?
Esetleg valakinek van pár tippje mire kell figyelni vagy ajánlotok valami festéket.... ilyesmi?
Morini Di-Tech tulajdonos vagyok, és annak ellenére, hogy sokan leszólják, én kiváló motornak tartom, és a hibái ellenére egy szerethető konstrukció, és mint minden gépnek, így ennek is meg kell ismerni a gyengéit!
Itt érdeklődhetsz ez ügyben:
Szabolcs, 0670-615-2241