fogsz egy tolómérőt, és megméred a szélességét.
fogsz egy madzagot és körbe vezeted rajta és megméred a hosszát. de a 3AA blokkhoz azt a két méretet árulják, meg talán az overrange ,az lehet eltérő.
Szia omega13, akkor 15000ft és nincs gari így jobban hangzik ,ez vicc vót, ha én szerel be akkor gariis !Igen jól működött komplett injektor házzal együtt vettem de csak a nyomásszabályzó kellett,az üres ház is megvan,mint írtam ki lett próbálva.Tudod azért ennyi az ára mert nem egy kelendő alkatrész nagyon ritkán megy tönkre,általában rosszul diagnosztizálnak és ráfogják az injektorra ami sok esetben nyomásszabályzó hiba stb.Most jó magam ellen beszéltem de én nem akarok rád tukmálni semmit.
Megoldódott a problémám az OLD sr-el.1995-ös állóhengeres
Ki tisztítottam,kiégettem kipufogót most már jól húz.
De mér van az ha eléri a 72km/h kb szétkapcsol a hajtás?
ékszíj kopott vagy ha nagyobb azért lehet ez?Mekkora szíj kell rá méretet tudna valaki mondani?
megköszönném.
Üdv Kinter!
Lenne egy kérdésem mégpedig az hogy van egy 96-os sr körlámpás robogóm és főtengelyt szeretnék benne cserélni, de nem tudom hogy hány mm-es kell bele. Vagy a méret az csak a variátor ahova kerül annak szól?
Factory-hoz keresek jobbos tükröt! Ha valaki tud esetleg jelezze emailba, vagy itt az oldalon. szilvasy78@gmail.com
fogsz egy madzagot és körbe vezeted rajta és megméred a hosszát. de a 3AA blokkhoz azt a két méretet árulják, meg talán az overrange ,az lehet eltérő.
Már csak az a kérdésem a szíjon ami fent van rajt (MALLOSI) de méretek nincsenek rajt hogyan mérjem le?
Megoldódott a problémám az OLD sr-el.1995-ös állóhengeres
Ki tisztítottam,kiégettem kipufogót most már jól húz.
De mér van az ha eléri a 72km/h kb szétkapcsol a hajtás?
ékszíj kopott vagy ha nagyobb azért lehet ez?Mekkora szíj kell rá méretet tudna valaki mondani?
megköszönném.
Lenne egy kérdésem mégpedig az hogy van egy 96-os sr körlámpás robogóm és főtengelyt szeretnék benne cserélni, de nem tudom hogy hány mm-es kell bele. Vagy a méret az csak a variátor ahova kerül annak szól?
http://www.kepesmotor.hu/april...
Lehet szíj szakadás is, például. Bár nem tudtam igazán értelmezni a kérdést sem...