Még a tiéddel is van/volt szívás, pedig azon rendben volt minden mikor odaadtam. Igaz hirtelen belevertél pár ezer km -tert. Mondjuk ha 50-es henger lenne rajta fele torkolás sem lenne/lett volna, de akkor nem menne ennyire. Remélem nem szidtál vele sokat.
Ha már minden áron ditekket akarsz venni akkor szerintem spórolj még egy kicsit és nézz egy fiatalabb pigiset.
A morinivel elég sok szívás van, de ha kifogsz egy jó példányt akkor nem lesz vele egy darabig gondod.
Bár a sok bontószökevényből nagyon nehéz kifogni egy megbízható, rendesen karbantartott ditekket.
Nekem is ditekkem van de én is a karbisat ajánlom.
Sziasztok üdvözlök mindenkit friss regisztráló vagyok szeretném a segítségeteket kérni 2 hónapja vettem egy sr 50 factoryt karbist hidegen 10fok levegő hőmérséklet alatt nagyon nehezen indul melegen elsőre új akksi és gyertya van benne a szivató jó mi lehet a probléma? amúgy a motor hibátlan motorikusan és esztétikailag is a válaszaitokat előre is köszönöm Zsolt
Sziasztok, ha a henger aljól letörik az egyik kis "szoknya" azzal már nem lehet kezdeni semmit perselyezésen kívül? No meg mennyibe kerülhet kb. a művelet?
Simán lehet, de jobb ha szétvágatod, és úgy pucolod ki. Karosszériással vágass egy ablakot az oldalára ( belső felére, ahol kevésbé látszik ) , kipucol, összerak, lefest. Talán így értelme is lesz.
"Nem tudom hogy azok a led izzók melegszenek-e, mert ha igen akkor ugyanúgy leolvad a foncsor." Nos, a megfogalmazás már eleve helytelen, mert a led az led, és nem izzó. Light Emitting Diode = Fénykibocsájtó dióda. Melegszik, ezért kell neki hűtőborda is, de míg egy led 10W-os, addig a gyári izzó 15W hőt ad le. Csakhogy. A led 10W mellett 700lm fényt ad, a 15W-os izzó meg csak 90lm közelében van. Már leírva is érzékelhető a kettő közti különbség....
Kinter!
Én is gondolkozok ilyen ledes megoldáson mert egy gyertyával is többet látnék a sötétbe mint a ditekk fényével.
Vagy csak a projektor butít ennyit rajta?
Nem tudom hogy azok a led izzók melegszenek-e, mert ha igen akkor ugyanúgy leolvad a foncsor.
Más téma. : ma majdnem sikerült megfőzni a ditekket. utólag kiderült hogy levegős volt a rendszer. Még jó hogy észrevettem időben
A morinivel elég sok szívás van, de ha kifogsz egy jó példányt akkor nem lesz vele egy darabig gondod.
Bár a sok bontószökevényből nagyon nehéz kifogni egy megbízható, rendesen karbantartott ditekket.
Nekem is ditekkem van de én is a karbisat ajánlom.
Sajna méret nincs.
hanyas a mérete? Aprilia rally a tipusa a motornak.
Amugy meg szép gép.
2008-as, 300 körül adom!
Én is gondolkozok ilyen ledes megoldáson mert egy gyertyával is többet látnék a sötétbe mint a ditekk fényével.
Vagy csak a projektor butít ennyit rajta?
Nem tudom hogy azok a led izzók melegszenek-e, mert ha igen akkor ugyanúgy leolvad a foncsor.
Más téma. : ma majdnem sikerült megfőzni a ditekket. utólag kiderült hogy levegős volt a rendszer. Még jó hogy észrevettem időben