Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok
gyári görgőméret hány g-os aprilia rally-nál?
most 5,5g van benne gyári vario, 16,5*747 varioszij,
gyári 3pofás kuplung gyári kontraszt és kisrugóval.
és lomha az elindulasa ezel a konfigal pedig a kuplungpofa se kopott más minden működik rajta. tettem már bele 4,5-es polini görgőt azal 65-nél kezd megindulni az indulás nem annyira lomha.
sziasztok 70es old srem van fekvő levegős minarelli érdeklődnék hogy a gyújtás elállítódhat? vagy az fix? mert szikra van mégse indul a gép:S
bocsi...
Szasztok!
Az alábbi olajat vettem, ez ugye jó?
vargav@ingyenlevél.hu az ingyenlevél természetesen angolul.
okés! akkor a 3x olcsóbb gyertya is jó lesz remélem...100-150km-t elment már :)
szia! igaz nem sr-ről szeretnék kérdezni...de megadnád a mail címed?
Igazából minden gyertya jó, amíg a benzin-levegő keverék oké. Ha nem oké, akkor teljesen mindegy milyen gyertya van benne, úgyis beköpi.
Köszi, de így szezon elején egy kicsit kevésnek találom.
hi! Derbi Senda R típusú motorom levegős Aprilia SR-re cserélném.
képek a galériámban.
Tudja valaki hogy 2008évj. SR 50 R piaggio blokkoshoz pontosan mennyi hajtóműolaj kell és a nivón hol kell legyen az olaj mert én nem látok min-max jelzést
250K-t adok érte kézpénzben egyből, ha lehozod Szolnokra.
Azért tizből kilenc hozzáértő csak karbist ajánl, talán nem véletlenül
igen örülök is hogy kifogtam...és remélem még sokáig élvezhetem...nem egyszer egyhuzamban megtettem vele 100-120km-es utakat 80-90es tempóban( ami tudom nem tesz neki jót, de bírta)
egy kérdés...mennyivel jobb-rosszabb a Champion gyertya? eddig NGK volt de az 320, Champion meg 1100 :/ különbséget nem érzek ( azt se tudom, hogy kéne e éreznem) :D
"Nah az a lényeg, hogy csodálkozva olvasom a sok ócsárolást " Örülj neki, hogy a Tiéd bevált. Mindenből ki lehet fogni egy jót, de én ezzel foglalkozom, tehát tudom hogy egy fos az összes. Tisztelet a kivételnek......
Elérhetőség:
06303036775
Sziasztok!

Eladósorba került az SR50-esem, mert vettem egy két személyes Honda PCX-et, ha valakit érdekel:

Eladó 2008-as Aprilia SR 50 Factory Robogó

Ha biztosra akarsz menni: Gyári, első tulaj, karcmentes, törésmentes, garanciális még több mint egy évig, csak Aprilia márkaszervizben szervizelt kitűnő állapotú, azonnal vihető. Erre tuti nem kell költened, bármi baja van, ingyen javítja az importőr.
Fogyasztás: 2-3 liter között használattól függően.

16 000 Km
279 000Ft

Képek:
https://picasaweb.google.com/m...

Videó:
http://youtu.be/8zl1H-Yi1-I
Szia!
Jó hallani hogy akkor az "talán" normális a hőfok, bár le szeretném cserélni majd egyszer a vizet újra, nyugodtabban aludnák utánna... :)
Azt is jó hallani hogy nem volt bajod a Ditech erőforással, mivel engem már páran beszarasztottak hogy dobjam ki, meg ilyenek, mert nem megbizható. Bár csak 1 hete van meg, de kezdem megszeretni. Gyertyát már vettem én is bele kettőt, de eddig "csak" az egyiket használtam.

Srácok!
Gumit milyen márkájút érdemes venni? Előre kellene.
Én 2 éve motorozok sr50 ditech-en és SEMMI gondom vele! jól húz, jó a végsebesség ( óra szerint 85-90), jó a fogyasztás (kb 2 liter). Egy malossi multivar és egy kevlár szíj van benne...azon kívül minden gyári. Nyáron kicseréltettem a főtengelyt, kuplungot, spirálcellás akksit, stb...azon kívül nem nagyon költöttem rá.
Ja de...vettem 6 gyertyát kb 2 hét alatt, mert az egyik cső elöregedett és spriccelt belőle a benzin...szerelő azt mondta a benzin nyomás (?) miatt szart be a gyertya. kicseréltük a csövet és azóta minden rendben van :P
Nah az a lényeg, hogy csodálkozva olvasom a sok ócsárolást
Newneed!
beállítás kérdése ez a felpörgetős dolog! a vízhőfok meg nekem sem megy nagyon tovább! Max 30-40 fokban majd max a feléig( de nagyon ritka)
SR50,2002,23.000km :)
Tegnap is volt egy kis teszt kb. 25km-er. Semmi jelét nem adta a ditech hogy baj lenne. Húzott rendesen ahogy elvárja az ember egy 50-től. Csak EVO99-et tankolok bele.
Viszont az nem tetszik hogy nagyon fel kell pörgetni elindulásnál, azán meg ugrik mint a ló... A vízhőfok negyednél megáll, az normális?
szia! nem adod el?szer az a baja a mocinak!
Az nemgond ha 2 féle keverőolaj van a motorba?

(Most nem tudom milyen van benne)
Milyen keverőolajat ajánlottok a ditech hez?
Szia

Ma karbit szétszedtem kipucoltam és jár
Igaz nem láttam benne semmi piszkot csak egyedül mintha a túlfolyóban lett volna valami de amúgy semmi.

Mondjuk még ki nem mentem vele majd holnap remélem jó lesz
Szia! Emlékeim szerint nekem van ilyen"öreg csattogósom" Biztos az romlott el? Mert nem jellemző rá!