Hi all. Ti milyen olajjal járatátok a gépet? Az IPONE olajról mit hallotatok 100%sintetic?
Csak Vertex dugót lehet kapni, a Pinkmotorsnál egyáltalán nincs, csak az Italmondonál asszem szerintem onnan rendelik a boltbol. Km órám nincs, kb mennyit járasam ? Ha egy liter olajat kijáratom az elég vagy több kell? Én keverem nem a gép nincs bekötve
Jah a víz hőfok jelző gomba vagy mi a neve a hengerfejen, kb mennyi be kerül?
A három menger talp tömités közül melyiket szoktátok alá rakni?
Lehet h amatörnek tünök, de csak elővigyázatos akkarok lenni, nekem se a postás hordja össze
Thx a válaszokat
hali mindenkinek van egy elado Polisport crosspáncélom! kb 3X volt rajtam még egy karcolás sincs rajta! ha érdekel vkit akkor irjon emailt erre a cimre: zsoltyamaha@freemail.hu
Hi all. Ti milyen olajjal járatátok a gépet? Az IPONE olajról mit hallotatok 100%sintetic?
Csak Vertex dugót lehet kapni, a Pinkmotorsnál egyáltalán nincs, csak az Italmondonál asszem szerintem onnan rendelik a boltbol. Km órám nincs, kb mennyit járasam ? Ha egy liter olajat kijáratom az elég vagy több kell? Én keverem nem a gép nincs bekötve
Lehet h amatörnek tünök, de csak elővigyázatos akkarok lenni, nekem se a postás hordja össze
Thx a válaszokat
De KillZ-nek újabb a motorja és más a tellója meg a nyereg felfogatás is azért nem lesz jó a távtartó! de előre megoldható egy 10-esból hátra meg akár házilag is!
Nekem is épp teleszkópszimeringeket kellene cserélnem :P Csak nem tudom, belevágjak-e, vagy keressek vkit, aki ért is hozzá. Blokkot már szedtem szét, meg kompletten ki a motorból, de azt mondják, teleszkóp szétszedéséhez már tudás kell :D
No és mi a különbség a B9ES és a BR9ES között? Csakmert hőértékbe SEMMI! Tudomásom szerint amúgy a BR be van egy zajcsillapító, ennyi.... Tehát ott más gond volt...
Thx a válaszokat
ha vmi érdekel még irj
Thx a válaszokat
Azért tudja így is a dolgát :P
A képen megnézheted a profilomnál...
Inkább e-mail, ha nem gond...
Engem talán érdekelne a SM szett. Mennyi lenne? Vagy inkább e-mail?
Eladtam a motorom, de a Supermoto kerekek megmaradtak az összes távtartóval, stb eggyütt...
Ha valakit érdekel az irjon...phetyke@freemail.hu
A kuplunk oldali deknihez hol lehet olyan muanyag csavart venni?
Koszi! G
Nekem is épp teleszkópszimeringeket kellene cserélnem :P Csak nem tudom, belevágjak-e, vagy keressek vkit, aki ért is hozzá. Blokkot már szedtem szét, meg kompletten ki a motorból, de azt mondják, teleszkóp szétszedéséhez már tudás kell :D