ismerős a dolog, és mindig vinnyognak, ezek mindig kajásak , át is akarnak verni gyakran, van hogy akkor is úgy csinálnak mintha éheznének amikor fater megetette őket néha át is tudnak verni
Hangzavar az van bőven
Meghallják, hogy valaki jön fel a lépcsőn, már csipognak... amikor zörög a csomag mag, vagy megérzik a kaját, rendesen bevadulnak
Ne is mond! Haverom Suzuki RMX250 gépébe 2 alkalommal cseppent el a gyertya... az elsőt még megúszta egy dugócserével, a másodiknál már dugó, és henger hüvelyezés...
Le fogtok/fogsz hurrogni, de ennek köze sincs a gyújtáshoz. Jár alapon a moci, lecsutkázod megfullad, nincs normális fordulatod bedadog - ez sajna karburálás, énis ezzel sz.o.p.o.k Ne elegyen igazam... Jah B10EG-t használok gyertyát.
Nekem most NGK-R, BR9ES jelzésű van benne, ha jól emlékszem. Olyan "tünete" is van, hogy ha alapjáraton jár a motor, és hírtelen odahúzok neki, akkor mintha elmenne a gyújtás, fullad. Persze visszajön utánna, de eléggé lehangoló a dolog. Meg az is, hogy magas fordulaton akadozik....
Nektek milyen gyertya van benne? Vagy mit érdemes bele venni?
Az mitől lehet szerintetek, hogy az Apriliám "ledadog"? Amikor elérné a legmagasabb fordulatot, akkor egyszerűen nem pörög tovább, hanem megtorpan. Most cseréltem benne a légszűrő szivacsát, és olyan 1 cm-es vastagságút raktam bele. Lehet, hogy túl vastag a légszűrőszivacs?
Továbbá a karburátoron van két csavar, a nagyobbikkal az alapjáratot lehet állítani, a kisebbikkel mit? Talán a levegő mennyiségét? És ha igen, mennyire kitekerve érdemes használni?
Kormanyt szeretnek az rx-emhez (125cc), van vkinek elado?
Udv. Gabor
kösszi kb
Meghallják, hogy valaki jön fel a lépcsőn, már csipognak... amikor zörög a csomag mag, vagy megérzik a kaját, rendesen bevadulnak
Nekem most NGK-R, BR9ES jelzésű van benne, ha jól emlékszem. Olyan "tünete" is van, hogy ha alapjáraton jár a motor, és hírtelen odahúzok neki, akkor mintha elmenne a gyújtás, fullad. Persze visszajön utánna, de eléggé lehangoló a dolog. Meg az is, hogy magas fordulaton akadozik....
Nektek milyen gyertya van benne? Vagy mit érdemes bele venni?
Köszönöm!
Üdv: Zoli
más dolog h 1 hét múlva megbúrtam
Kinyit, érezni is. A megtorpanás a fordulatszám legvégén lévő tartományban van.
Az mitől lehet szerintetek, hogy az Apriliám "ledadog"? Amikor elérné a legmagasabb fordulatot, akkor egyszerűen nem pörög tovább, hanem megtorpan. Most cseréltem benne a légszűrő szivacsát, és olyan 1 cm-es vastagságút raktam bele. Lehet, hogy túl vastag a légszűrőszivacs?
Továbbá a karburátoron van két csavar, a nagyobbikkal az alapjáratot lehet állítani, a kisebbikkel mit? Talán a levegő mennyiségét? És ha igen, mennyire kitekerve érdemes használni?
Üdv!