Felteszem még egyszer a kérdést mi a külömbség az rx125 és az RX125R között? légyszi valaki magyarázza már el mert nemsoká motort vennék......és zudatlan vagyok
Én is ugyan ezzel a problémával küszködtem!Lehet egyszerűen csak szorul a dugattyúd,szedd szét a féket és kend finiman át.Mennyire kopott a fékbetéted?MErt nekem csutkára le volt kopva és a dugattyú már annyira kint volt hogy nem tudott rendesen visszahúzni.Kicseréltem a betétet és most már jó! Már csak új dugú,tűgörgő.....
1 kérdésem lenne: levettem a láncot, és mókából pörgettem a hátsó kereket, de kb fordul felet, és le is blokkolja a fék, ez természetes? Nem kéne 1-2 kört szabadon futnia? A féken próbáltam állítani, de akkor olyan rossz érzésű volt a fék lenyomása a hosszú fékút miatt. A fékbetéteken nem lehet valamit állítani? Ez így nem a legjobb, mert forrósodik a fék, meg a motort is megfogja kicsit.
nem tud kipörögni, hanem tartom a gázon és megtorpan 1 kicsit vagy marad azon a gázon de ha sokáig tartom azon a gázon 1 kicsit jobban megindul de meg is torpan.
Hogy kell szétszedni a féket? Hogy érted, hogy bekented a féket, mivel? Hogy lehet megállapítani, hogy elkopott-e?
Koszi a segitseget!
Udv. Gabor
1 kérdésem lenne: levettem a láncot, és mókából pörgettem a hátsó kereket, de kb fordul felet, és le is blokkolja a fék, ez természetes? Nem kéne 1-2 kört szabadon futnia? A féken próbáltam állítani, de akkor olyan rossz érzésű volt a fék lenyomása a hosszú fékút miatt. A fékbetéteken nem lehet valamit állítani? Ez így nem a legjobb, mert forrósodik a fék, meg a motort is megfogja kicsit.
Köszi!
Üdv. Gábor
ha az se segít akkkor...
azt én is meg tudom csinálni vagy szerelöhöz kell vinni?