Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1 szerelötöl kérdeztem és az a karbit mondta hogy el van állítva valami!
Azt hogy müködik a power azt egy gyerektöl kérdeztem!
98-as évjáratú amotorom!
áhh valakinek nincs az öninditóba Bronz keféje
sürgöss lenne
ja de az rezó...mind1
hát nemfogsz kapni arrowot me énis keresek 1 ideje mindenhova telefonáltam és nincs :S de Vega-nak volt...hányas az Rxed? (évjárat) hát ha működik benne a power akkor lehet azért eszik annyit...feltéve hogy azelött amielött nemevett annyit nemment a power benne
nem tud valaki 1 arrow dobot rx re olcsón?
müködik benne a power?
1 hónapja vettem az apriliámat. motorozgattam vele és a FOGYASZTÁSA nagyon kevés volt.
Most hirtelen 4 szer annyit eszik.
de nem tom miért valaki tudna segíteni?
köszi
Hi. Vki segítsen PLs! többet motort se mosok amióta megmostam alig tom elinditani az enyém öninditós már adig hajtatom mire lemerül az akksi de még akkor se indul be. de tolásra 1 m azt indul. Ma kipucoltam a karbit egy picit izés volt de a helyzet változatlan . Alapjáratról álmodni se merek

Annak az állító csavarnak hogy kell állnia ha becsavarom teljesen meddig tekerjem ki ? Vagy hogy kell beáálítani?
Az lehetséges H falsot szív és azért áll le? Mert a henger és az a gumi illeszkedésénél csöppenik a benzin ha leáálitom! lehet az miatt? 28 as dellorto van rajt
Helo!
véletlen nincs valakinek balansz tengelyhez fogaskereke?
nagyon fontos lenne!köszönöm!
elissa: bocs, hogy nem válaszoltam, de közbejött egy-két dolog...
Bátyámat biztosan nem láthattad a Rally-val, mert nem is használja! Bár másfél hétig én nem is voltam itthon, szóval passzolom mi történt azóta itthon!

Ha majd leszel msn-en, dumálunk, mert már tényleg jó lenne vadítani a vasakat!
na mi ez a punny?
hát ja....
vagyis ha tanulsz belőle akkor nem
hát ezután legalább nemfox..
cross...enduró inkább de má levan nyalva elég rendesen... szóval most még jobban kéne az sm szet....
szerinted?
betonon mentél legalább crossgumival?
okés...köszi szépen...
jobbulást kívánok...és sztem nézesd meg magad dokival...
hát...nemtom mennyivel de 100 körül...a motornak nincs semmi baja...szerencsére... a fejidom lejött deazcsak kipattant a helyéről, 1 kapcsolóm törött le... meg sztem 8as az elsőbe...velem nincs semmi, tiszta seb vagyok, meg a jobb bokám kapott....szerencsére nemtörött el, zúzódás, szalagok lehet h sérültek....de tiszta seb :S
azta ....jol vagy?mennyivel mentél? mocc?
fél3kor meek hazafelé, zuhog az eső és nemláttam semmit... Nemláttam h már jön a kanyar és egyből láttam h garázsbejáró van, azt dobtam is el a moccot :S
mi történt?
Hogy sikerült?