Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindig tanul az ember

cseréltesd ki a belsőt és kész
Erre mondják, hogy olcsó húsnak híg a leve...
Szerintem nem egy olyan nagy összeg az új belső, de legalább már tuti újat veszel!
De kihalt ma minden...

Azért elmesélem a mai storyt.Tehát lecseréltem az olajat a váltóba,na,mondom megyek egy kört.
De csak mennék...hátsódefekt..
Na,kerék ki,gumishoz el,1 óra várakozás,belső megragaszt,haza,kerék vissza,go motorozni!
30 km hegy-völgy,stb....
Hazajövök,gondoltam lemosom a vasat.Le is mostam,tolnám a helyére,denocsak!EGY HÁTSÓ DEFEKT!

Reggel kezdhetek a gumisnál...
Hi all!

Gábornak igaza volt!
Ma cseréltam az olajat,és valóban kb 1,2 liter ment bele,mielőtt jelzett a nívónál...
Az enyém 89-es,az övé 91-es.Tehát az öregebbekbe több kell...
csiszi mennyiért veszed az rxet?
TALÁLTAM, pénteken jön meg olaszból...szombaton megyünk érte
persze ha tetszik amit mondd róla....ugye alap h teccceni fog
Aprilia Rx-et keresek 125ccm, szép állapotban PAPÍROKKAL! ha van Neked, és már eladó plz vegyél fel MSNen : csiszi8@hotmail.com
Amúgy akkor hol lehet szimmeringet venni olcsón? 10W jó akkor terepre mit szóltok?
1 lityi 3 rugesz
Én is olyat használok Castrol r2 racingbike, és powernél eszi is rendesen, és tök kellemes illata van:)
jaja...ez 92-93as, sebaj
Very Big zhX
www.bikepics.com/aprilia/rx125...
itt évjárat szerint kategórizálva vannak..nagyából jól is....az idősebbeknél más a blokk kinézete ,lengóvilla ,idomzat
Hangosbemondó: Legyenek szívesek válaszolni Csiszi 18:47-es hozzászólásához
sZtem váltok én is....legalábis kipróbálok mást...a Motul710 kicsit drága mostmár
ööö...én ingyééé kaptam havertol
Mennyi egy lityó tessékmondani?
Hellotok! Az lenne a kövi kérdésem...Hogy mondtátok h amit mutattam Rx nem 98-as.... Nah...szóval ha felmeek megnézni hogyan tudom bizonyítani állításom, miszerint az a Rx nem 98-as...Tehát hova van írva dátum amit megtudok nézni, úgy hogy nemszedek szét rajta semmit
én most teszteltem castrol 2T racingbike......meg vagyok elégedve...kira
Hali!

Nem döntöttem oldalra a mocit, simán, tölcsérrel az oldalsó csavarnál betöltöttem, vízszintes helyzetben, lassan amígnem folyni kezdett a túlfolyón, így végül 1,3 lityi ment bele. 1l castrol, meg 0,3 auchan:)
Amúgy azért kérdeztem az olaj w-ségét, mert van keményebb, meg puhább, terependurózáshoz nemtom melyik a jó. Castrolt fogok venni abból is sztem.

Üdv. G
jön majd Balázs is,akkor megyek pályázni! meg jössz te is. hol versz oda pici huszár? sehol!
És ez?

Hallod Gyuri...legalább egyszer had verjelek már oda!
na,ez má jól néz ki
Vega nem megyek pályázni..nincs lóvé motort most leszarom,nem költök rá...most bulik meg csajok!