Azért elmesélem a mai storyt.Tehát lecseréltem az olajat a váltóba,na,mondom megyek egy kört.
De csak mennék...hátsódefekt..
Na,kerék ki,gumishoz el,1 óra várakozás,belső megragaszt,haza,kerék vissza,go motorozni!
30 km hegy-völgy,stb....
Hazajövök,gondoltam lemosom a vasat.Le is mostam,tolnám a helyére,denocsak!EGY HÁTSÓ DEFEKT!
Gábornak igaza volt!
Ma cseréltam az olajat,és valóban kb 1,2 liter ment bele,mielőtt jelzett a nívónál...
Az enyém 89-es,az övé 91-es.Tehát az öregebbekbe több kell...
www.bikepics.com/aprilia/rx125...
itt évjárat szerint kategórizálva vannak..nagyából jól is....az idősebbeknél más a blokk kinézete ,lengóvilla ,idomzat
Hellotok! Az lenne a kövi kérdésem...Hogy mondtátok h amit mutattam Rx nem 98-as.... Nah...szóval ha felmeek megnézni hogyan tudom bizonyítani állításom, miszerint az a Rx nem 98-as...Tehát hova van írva dátum amit megtudok nézni, úgy hogy nemszedek szét rajta semmit
Nem döntöttem oldalra a mocit, simán, tölcsérrel az oldalsó csavarnál betöltöttem, vízszintes helyzetben, lassan amígnem folyni kezdett a túlfolyón, így végül 1,3 lityi ment bele. 1l castrol, meg 0,3 auchan:)
Amúgy azért kérdeztem az olaj w-ségét, mert van keményebb, meg puhább, terependurózáshoz nemtom melyik a jó. Castrolt fogok venni abból is sztem.
Szerintem nem egy olyan nagy összeg az új belső, de legalább már tuti újat veszel!
Azért elmesélem a mai storyt.Tehát lecseréltem az olajat a váltóba,na,mondom megyek egy kört.
De csak mennék...hátsódefekt..
Na,kerék ki,gumishoz el,1 óra várakozás,belső megragaszt,haza,kerék vissza,go motorozni!
30 km hegy-völgy,stb....
Hazajövök,gondoltam lemosom a vasat.Le is mostam,tolnám a helyére,denocsak!EGY HÁTSÓ DEFEKT!
Reggel kezdhetek a gumisnál...
Gábornak igaza volt!
Ma cseréltam az olajat,és valóban kb 1,2 liter ment bele,mielőtt jelzett a nívónál...
Az enyém 89-es,az övé 91-es.Tehát az öregebbekbe több kell...
persze ha tetszik amit mondd róla....ugye alap h teccceni fog
itt évjárat szerint kategórizálva vannak..nagyából jól is....az idősebbeknél más a blokk kinézete ,lengóvilla ,idomzat
Nem döntöttem oldalra a mocit, simán, tölcsérrel az oldalsó csavarnál betöltöttem, vízszintes helyzetben, lassan amígnem folyni kezdett a túlfolyón, így végül 1,3 lityi ment bele. 1l castrol, meg 0,3 auchan:)
Amúgy azért kérdeztem az olaj w-ségét, mert van keményebb, meg puhább, terependurózáshoz nemtom melyik a jó. Castrolt fogok venni abból is sztem.
Üdv. G
Hallod Gyuri...legalább egyszer had verjelek már oda!