Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

még nicns ennyi lóvéba,de hibátlan és adok hozzá 2 kerékszettet...arrow rendzser,gyári kipu,gyári alkatrészek meg tuning cuccok stb
én eladnáma faszba
Az rengeteg érte ,ha meg ennyi pénzt fektettél bele akkor nem is érdemes eladnod,azon már csak buknál..
Vega!A mocid igen csak ismerös... szerintem ez az,amit én is néztem..még tavaj csak sajna a nyakamon volt 2 papir nélküli rx sajna nem tudtam lecsapni rá ,ha minden igaz Pápán vetted,vagy ha nem akkor bocs de ott is volt egy csontra ugyan ilyen gép,épp alkatrészért mentem mikor láttam egy kereskedönél...
Na huzzátok a gázt...
Csőváz
ott azenyém,5kiló amúgy nem adom el
Hi!
Papiros Rx et, Tuareg Rally t vennék.. ha tudtok valamit szoljatok thanks..
hol a hátsó lámpa,rendszám? jobb oldalon még ott a majré azért onnan nekem se tűnik el
apudal is találkoztam ott volt mellettem oda jött egy emberke aztán mondta " jól keni a fiad a supermotoval" gondolom az a fatherod
itt a nagyobb döntésed
reggel dudáltam aztán siettem a kamionos boltba
én díjazom az ötletet
Cső
jaja vazz...néztem,hogy nagyon ismerős ez a motor!
hát majd 2en mentek egyet amúgy jókat ment a gyerek reggel láttam az arcát mikor mentem szeelpért nézett ám mikor elsuhantam az 51esen
poros parkolóban döntök ekkorát... pályán illene nagyobbat
VEGA itt egy reggeli kép
a-a de te is gyere fel z3 msnre
majd vmikor kiakarjuk bérelni egy fél napra szóval xlzx és vega ha akartok jönni ti is csoportba szóljatok.
visszapillantót nézted?
sztem jó pálya amúgy én is akkor voltam lennt és nem láttalak
ok
Ne haragudj a többi részét bontottam a mocinak és teljesen kiment a fejemből. De előbb utóbb sor kerül rá
lementem végül 3-4ig hát geci szar pálya
hy all!

Ma reggel voltam lennt lacházán ahol láttam Vegát.
D.u.-án pedig egy haveromal ki mentünk és mi is mentünk a pályán eszméletlen jó az a gokart pálya xlzx vagy vega ha mentek szóljatok mert megyek én is
nekem most 146 van és sokat kap.