Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vlaki nem tudna szerezni elsö teló szár védöket
jah az elsö zelóba milyen szimeringte ajánlatok?
én a motorline-nál vettem őket
www.motorline.hu www.bardiauto.hu minden nagyobb üzletben.....de jobbanjársz ha személyesen érdeklődsz vagy telefonon,mert nembiztos,hogy fentvannak a betétek a neten
Sziasztok!

Segítségeteket kérném: Hol nézzek az rx 125 ömbe hátsó fékbetétet?
Dobjatok meg egy jó internetes oldallal! Köszike!
ja az ehnyém a 94es belpiacos :D de alig van 3k a hengerbe mióta megkapta az új 70es szetet:P
460körül elvisznek egy 125ös RXet?:) mondjuk a tied pöpec:)
én az enyémet majd 210körül akarom elpasszolgatni május körül .
kell pénz DR350re múlt héten mentem eggyel hát az egy álom gép :)
Jójó már látom ,megvan.Csak elnéztem
Fepi3,nekem bírsz segíteni?vagy másnak írtál?
Ott valami gázvan hétvégén 8literes fogyim volt pedig 130alatt nemnagyon mentünk M0 on 160....(néha több )
Arréb ültem volna ha mondod
mer nem lehet tőled elférni az 50 cm hosszú ülésen amiből 47et elfoglalsz
elég kevés dolgot vállaltál be, nekem meg van okom parázni...
Rólad meg azt hittem hogy leestél vagy 20szor , zenét halgattál lazultál, ugráltál a hátsó ülésen
miről beszélsz? úgy szoritottál h levegőt alig kaptam...pedig nem is döntöttem annyira,az meg más kérdés hogy bevállalok mindent,elférek sok helyen...
Helló!

Nekem van olyan eladó... Vegyél fel MSN-re és megbeszéljük: fepi3[kukac]freemail[pont]hu
te nem tudsz, egyetlen dolog amit tudsz a vacak kuplungod kezelése
jó mondjuk te nem tudsz vezetni se szóval kussolj
pedig jó lett volna ha csak a balassztal van a baj
sajna ő csak 20%ot játszott közre,nagyobb gond van...
psszt
Te nézdmeg a danit lehethogy még mindig viszed magaddal(elbujt valahová ott a fogyasztásodra a megoldás )...nemláttam mert nemszoktam olaszokat nézegetni...
elviszem beállítatni aztán jó lesz te láttad az apróban a 2000res rst rendszámmal 280ért? fölhívtam...nem kamu...szerintem vmi nincs ott rendben az egy 6kilós motor...
Na ne vicelj már azt a benzintemetöt ....nemmondod 10eket fogyaszt
én gondolkodtam rajta hogy meghírdetem 460 körül...nem tudom...szerintem 430ba tuti elvinné vkit
sziasztok srácok Tudnátok nekem segíteni egy Aprilia ETX 50-es tuareg-hez kellene lendkerék,lehet használt is,csak az ár elfogadható legyen de ezt majd megbeszéljük Ha tudtok segíteni benne nagyon megköszönném.Előre is köcce Csáó
Hello!
Hát max.300ezret tudnék érte adni.