Magyarul az újabb 122-es blokkal szerleteknek jobb a futóműve, de visszább vannak fojtva mint, a régi 123asok? Tartósságban mindkettő egyforma tartós? Azon kívül hogy visszább van fojtva van más érdemi különbség a blokkok között?
rá van írva asszem a karbi körül van valahol, de elég szembetűnő a külső különbség, a 122-esen látni, hogy újabb
az enyén 122-es 96-os, szeirntem nagyon jó motor, nemtudom, hogy mennyivel van visszafogva, de nekem speciál ez a teljesítmény is elég, a fogyasztása olyan 6 liter körül van
önindítós nem nagyon van....minek? enduro. de tudsz belőle csinálni,kell hozzá fogazott lendkerék meg önindító motor meg elektronika meg stb. szal 60 körül megáll 96tól van benne 122es blokk meg kicsit mások az idomok+a lengővilla,ja meg az első teló állítható....
Az első pár kérdésre engem is érdekelne a válasz (önindítóval és blokkal kapcsoltaban)!
köszi
idézet:
"yamaha2
tegnap 18:01
Helló! Lenne több fontos kérdésem Rx 125-ről! Most akarok venni! van-e önindítós ha igen hanyas évjárat, mindenképpen valami 96os körülit akarok venni, mindegyik rotax-os-e ha igen mejket vegyem 122 vagy 123, miről tudom megkülönboztetni hogy 122 vagy 123-as és az évjáratá mert gyakran fiatalítják a motorokat! és mire figyeljek vásárláskor! És ha tudtok valami jó rx-et (ár nem számít) Borsod megyében valahol Miskolc környékén akkor szóljatok! Előre is köszi!"
Hellotok!
Az lenne a kérdésem, hogy 125ccm-es kategóriába megéri-e ilyen motort venni? (max 300.000 Ft)
Ezek az Apriliák poweresek? Mert mindenféle képpen olyat akarok....Vagyis hogy az összesbe alapból van power vagy nemigazán...?!?! Előre is Köszi!
Helló! Lenne több fontos kérdésem Rx 125-ről! Most akarok venni! van-e önindítós ha igen hanyas évjárat, mindenképpen valami 96os körülit akarok venni, mindegyik rotax-os-e ha igen mejket vegyem 122 vagy 123, miről tudom megkülönboztetni hogy 122 vagy 123-as és az évjáratá mert gyakran fiatalítják a motorokat! és mire figyeljek vásárláskor! És ha tudtok valami jó rx-et (ár nem számít) Borsod megyében valahol Miskolc környékén akkor szóljatok! Előre is köszi!
jah
csak mondom akkor ugy megyek már boltba
amugy még a suzuki is meg van
de ezt most vettem
öninditoval nem indul el nem add szikrát de ha be van tolva akkor nagyon brutálisan megy nem tod mi lehet a gond rotax 123 blokk
az enyén 122-es 96-os, szeirntem nagyon jó motor, nemtudom, hogy mennyivel van visszafogva, de nekem speciál ez a teljesítmény is elég, a fogyasztása olyan 6 liter körül van
köszi
idézet:
"yamaha2
tegnap 18:01
Helló! Lenne több fontos kérdésem Rx 125-ről! Most akarok venni! van-e önindítós ha igen hanyas évjárat, mindenképpen valami 96os körülit akarok venni, mindegyik rotax-os-e ha igen mejket vegyem 122 vagy 123, miről tudom megkülönboztetni hogy 122 vagy 123-as és az évjáratá mert gyakran fiatalítják a motorokat! és mire figyeljek vásárláskor! És ha tudtok valami jó rx-et (ár nem számít) Borsod megyében valahol Miskolc környékén akkor szóljatok! Előre is köszi!"
Az lenne a kérdésem, hogy 125ccm-es kategóriába megéri-e ilyen motort venni? (max 300.000 Ft)
Ezek az Apriliák poweresek? Mert mindenféle képpen olyat akarok....Vagyis hogy az összesbe alapból van power vagy nemigazán...?!?! Előre is Köszi!
Egy kérdéssel fordulok hozzátok:
Tud valaki olyan helyet ahol kuplungkart tudnék venni egy 125-ös RX-hez?
Előre is köszönöm a segítséget!
Mennyibe kerül egy új tilisztor az 125ös Rx be?
Haverom hirdette meg, de én vettem meg tőle!
csak mondom akkor ugy megyek már boltba
amugy még a suzuki is meg van
de ezt most vettem
öninditoval nem indul el nem add szikrát de ha be van tolva akkor nagyon brutálisan megy nem tod mi lehet a gond rotax 123 blokk