Üdv
Arra lennék kíváncsi hogy RX-re fel lehet-e szerelni az AF1 hátsó futóművét, mert láttam egyet, de nem tudom hogy megéri-e, illetve hogy mennyire kell átalakítani hozzá?
Jah, meg a másik, hogy ezekben a gépekben ugyan az a ROTAX 123-as blokk van mint az AF1-ekben, csak nagyobb karbival?
csapágyboltba nem tudsz venni!törtméret!de ha bemész egy motorosboltba akk ott meg mondják de felesleges megkérdezned!én is most vettem bele tegnapelött!
jó persze power az állítgatja a kiáramló gázok utját illetve nem jobban ereszti kifelé vagy valami ilyesmit tudok . meg az alap ,hogy 2T felső tartományba húz jobban de akkor is RX például sokkal jobban húz mint egy új DT pl =/ szóval valami csak van benne amitől nagyobbat rúúúg lehet hangolás,de nem tom nem vagyok szerelő.
Hellosztok! Az lenne a kérdésem h mennyibe lenne nekem az, hogy ha vennék 1 ien RX-et (125, power mindenféleképp kell bele) és azt supermotová alakítanám át, úgy mint a 3.-dik oldalnál "Wityak-mester" gépe....PlZ help meeee! ThX
Értsétek már meg hogy nem a power szelep miatt változik meg, az csak egy segédeszköz,
2-takt.hu és ott rá lehet keresni a technika részben hogy hogy müködik egy 2t motor
Arra lennék kíváncsi hogy RX-re fel lehet-e szerelni az AF1 hátsó futóművét, mert láttam egyet, de nem tudom hogy megéri-e, illetve hogy mennyire kell átalakítani hozzá?
Jah, meg a másik, hogy ezekben a gépekben ugyan az a ROTAX 123-as blokk van mint az AF1-ekben, csak nagyobb karbival?