SZiasztok Segítsetek legyetek szivesek!
Egy haverommal azon vitatkozunk már egy jó ideje, hogy az 50 es vázba bele lehet e tenni a 125 ös blokkot? Hogy kibírja e a váz ?
A segítséget előre ios köszönöm!
Üdv!
köszönöm szépen a gyors segítséget csütörtökön ha hazaérek megnézem hogy mit lehet tenni de ahogy így nézem a képet a féken más a tartókonzol amin csúszik a nyereg mert nekem az egy darabból van amin két gumiharangos rúdon csúszik a nyereg.De ki lehet venni és a furatok megvannak ehhez a módszerhez csak akkor szereznem kell ezt a fajta konzolt.
Valaki tudna küldeni jó minőségű képeket 2002-2006 közötti RX 125-ről ami marzocchi villával és a szürke brembo fékkel van?Vagy hogy van felfogatva?Mert nekem 2006-os MX-em van de ha kiveszem az adaptert nem stimmel a lyukkiosztás.Ha valakinek valami ötlete lenne az nagyon megköszönném!Cserébe küldök a 320-as tárcsához való gyári adapterről képeket méretekkel!
Sziasztok! Nem apriliával kapcsolatos a kérdésem remélem nme baj... Valaki tud nekem arra válaszolni,hogyha ki van véve egy 250ccm3 2-t crossból a powernyelv,az miben befolyásolja a motort? Fogyasztás mennyivel nő? teljesítmény mennyivel csökken esetleg nő?
Üdv. Misi
Hello!
Ha valaki tud RX 125 első kereket SZÜRKE aggyal az szóljon!Megveszem és a postát én állom vagy van cserébe van egy piros aggyal fűzött tökélestes állapotban lévő felnim Mitas enduro gumival zsir új csapágyakkal és szimeringekkel!
Tudok elvileg mindegyikben segíteni, ha érdekel keress meg
patvaros87@gmail.com