Hali!
VEttem tőle egy kuplungbowdent, elég jó állapotban volt, semmi baja. Hengert is vettem valóban és igen semmi baja nem volt, és tényleg meg volt hónolva, elmontdta h megragadt benne a dugó és azért kellett, de semmi baja, már bent dübörög a mocimban. Adott mellé egy hengerfejet de 160ccm-es volt és elég ratyi állapotban, mondtam is neki mert msnre felvettem. Ő megnézte van e másik meg alapban 125ccmet akartam rávenni mert az égéstér más úgy. Volt neki és elküldte én meg a másikat visszaküldtem, na az már elég jó állapotú, semmi baja. Szóval megbízható, nyugodtan lehet neki előre utalni is, másnapra itt a cuccos. Meg tényleg kicserélte a hengerfejet is másra. Kérj tőle képet, csinál az adott alkatrészről is ha kell és eltudod dönteni h kell-e. Ennyi, remélem kielégítő választ kaptál.
komádi
hajdubihar megye!
de ha kel tudom postázni
ha ma megirod 1 oráig vagy ott körül
2 ig lehet feledni a postásn és2000ft az utánvétel! péntekre ott lene! vagy ha utalod csak 1000 ft a psota!
Sziasztok! Van egy aprilia rx50 motorom. Tökéletesen lehet vele váltani, csak valamiért a 3. -ban kattog. Amugy 6 sebességes, ha valaki tudja mitől lehet ez, és hogy mit kell kicserélni az írjon, előre is köszi. Üdv:Pisti
szia!
Bocsi, csak annyit szeretnék kérdezni hogy multkor itt a forumrol vettél egy hengert zsolt-tól, azt szeretném megkérdezni hogy hibátlannak állitotta, valóban az volt? Mert lehet vennék tőle néhány apróságot de nem tudom mennyire lehet benne bizni, mivel rs meg af1 fórumon eléggé össze-vissza beszél.
Üdv
mejk részere vagy kiváncsi a 123-asnak?
tudok feltölteni képet! de amugy beirod hogy rotax 123 a google.hu -ba és kiadja öket!
de ha nem boldogulsz a szerelésel én szoktam válani felujitásokat és öszerakásokat!
ha érdkle van rengeteg alkatrészem is a motorhoz
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
heló nekem van af1 125 müszefalam!
olcson! abol ha kel ki is lehet szedni a km orát is!4 de tökéletes a öszes része a fordulatszámérő is
van hozá deknim is és fordulatszámérős lesz a motor
1 kis tuning
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
te:06307316232
Egy kis segítséget szeretnék kérni, motor vásárlás előtt állok.
Aprilia RX 50-es (1997), 3 sebességes változat. Hideg indítás után nem volt alapjárata, melegen viszont már igen, valamint melegen egy rúgásra indul.
A hidegen alapjárat hiányát lehet karburátor beállítással orvosolni? Valamint hidegen nem pörgött fel olyan szépen, mint melegen, megtorpant olyan 7000-nél, de gondolom ez természetes.
Az igazi kérdőjel benne a kuplung, ugyanis csak nagyon rövid úton fog a kar. Ennek következtében vagy lefulladás, vagy nagy gáz és eléggé megugrik, nem lehet szépen, finoman elindulni vele. Ez milyen hibára/kopásra utalhat?
Nincs még tapasztalatom ebben, ezért előre is köszönöm a segítő hozzászólásokat! :)
Ha gondolod tudok egy olyat ami saját fejlesztésű fesz.szab jobb mint a gyári és 3 hónap garit adok rá! Teljesen új, a gyárinak az aluminium házában van benne. ha érdekel keress meg emailon:
patvaros87@gmail.com
VEttem tőle egy kuplungbowdent, elég jó állapotban volt, semmi baja. Hengert is vettem valóban és igen semmi baja nem volt, és tényleg meg volt hónolva, elmontdta h megragadt benne a dugó és azért kellett, de semmi baja, már bent dübörög a mocimban. Adott mellé egy hengerfejet de 160ccm-es volt és elég ratyi állapotban, mondtam is neki mert msnre felvettem. Ő megnézte van e másik meg alapban 125ccmet akartam rávenni mert az égéstér más úgy. Volt neki és elküldte én meg a másikat visszaküldtem, na az már elég jó állapotú, semmi baja. Szóval megbízható, nyugodtan lehet neki előre utalni is, másnapra itt a cuccos. Meg tényleg kicserélte a hengerfejet is másra. Kérj tőle képet, csinál az adott alkatrészről is ha kell és eltudod dönteni h kell-e. Ennyi, remélem kielégítő választ kaptál.