Sziasztok!
Tervezem hogy a Suzuki RG-met elcserélem Aprilia RX-re, mert kategóriájában ez a legerősebb, és nagyon az endurokhoz húz a szívem. http://www.kepesmotor.hu/april... Erről lenne szó. 94-esnek írja a tulaj, de szerintem annál öregebb a gép. Nincs meg a műszerfala, csak a gyújtáskapcsoló, viszont az az oldalidom megvan, ami nincs rajta a képen. Úgy tudom hogy Rotax 123 blokk van benne, ami osztrák, szóval panasz nem lehet rá.
Na az lenne a kérdésem, hogy most akkor mi a helyzet ezzel a motorral? Mert sok jót hallottam róla, viszont találtam egy-két elégedetlen tulajdonost is. Leginkább a típushibáira lennék kíváncsi. Szerintetek megéri az árát?
Ha valaki tudna értelmes választ adni, azt nagyon megköszönném, mert itt a szezon, aztán még a végén a nyakamon marad ez a köcsög gyorsasági....
Köszönöm!
Hali, a tél alatt elkezdetett a kipufogóm megrozsdásodni (a hengerből ahol kijön ott), mit ajánlanátok a rozsdátalanításra? esek neki csiszoló papírral aztán újra lefújni?
köszii
Üdv. Nekem egy vízforgatóhoz való fogaskerékre lenne szükségem 16 fogas. Van valakinek külön vagy egyben? És még a karburátor és a henger közötti gumi csonk érdekelne 34-es beömlőhöz. rotax 122cc blokkhoz.
Sziasztok!
Segítség kellene! Meg szívattak eléggé. Egy aprilia AF1 127ccmes fekete rotaxblokkos hajtókar kellene,használt is jó.. A tőrténet,hogy a meg fúrt hengerhez adott dugattyú szett, csapszeg RS 125 höz való volt és így 15mm .Ehhez 16mm-es csapszeg dukál.Mivel nem figyeltem összeraktam így..Gondolhatjátok leszakadt a hajtókar feje és őssze őrölte a dugattyút tűgőrgő kosarat.. ha tudtok valami kedvező áron nagyon örülnék! Köszi mindenkinek elősre is!
rotax 123 as blokk van benne én hülye az nem írtam le:S Igen amal gyújtásos olyan hangja van mint egy traktornak úgyhogy fogalmam sincs h kéne beállítani vagy mi ennek a módja Ha valaki tudna segíteni Nagyon nagyon meg köszönném!160 as henger van rajta nem tudom ez mit változtat!Üdv!
amúgy meg az én RX-em is érdekelt annó
MSN: attila00@citromail.hu