Valaki segítene hogy hogy lehet a kormánycsapágyon húzni?
Meg kell lazítani a kormány alatt lévő nagy hatlapfejű csavart, és utána a körmös anyával lehet állítani?
Sziasztok fórumozók!
A napokban kezdek egy ilyen mocit bontani, ha valakit érdekel valami alkatrész, keressen e-mailban: szabata@freemail.hu vagy telefonon 06309108277 Hamarosan képgaléria az alkatrészekről....
Sziasztok!
Szükségem lenne rx 125-höz rendszámtartós fekete műanyag lelógó (a sárvédő alatti) lámpa nélkül.Az sem baj,ha kicsit karcos.
Ajánlatokat ide kérek.
0620/480-8021
mzoltan77@gmail.com
sziasztok meghoztam a mtort!
mostnatol van minden !
valakit érdekel valami aprilia af1 sport prot hoztam 125!
van mined a motorhoz!
kipufogo blok akoatrészek idomok vázak vilák müszerfal elektronikák! blok alaktrészek !
szoval minden ami 1 morotba van !
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Értem aza baj h kevés a szikra pedig mindent cseréltem ami annak közelében van egyedűl trafót nem . Gyertya is új van benne már csak 1 trafókéne h kipróbáljam hogy az e a bűnös .
94-es évjárat egyébként De sztem az a fekete bizbasz nem a póweré bár nem tom annyira nem vágom a témát de szerelő szerint vagy az a ludas vagy pedig a trafó :)
heló nekem van kmplet kuplungom tökletes!
a dugót meg a hajtokart meg én a képesmotoron szoktam nézegetni a boltok is hirdetik magukat!
amugy nekem van 1 zsir uj hajtókaros főtengejem ! már osze van rakva csak bele kéne lökni a blokba!
Hello!
szükségem lenne pár alkatrészre az rx-emhez!
Kellene: pneumatikus power nyelv meg ház van hozáá!
kuplung vagy csak külön kuplung lamellák!
meg vmi rendszert szeretnék venni ami dob a teljesítményen!
meg oyan oldalt ahol belehet szerezni olcsón jóminöségű dugót és hajtókart!
köszi előre is
vagy van valakinek esetleg? van még pár alkatrészem hozzá ha valakit érdekel aprilia rx 125
Igen,erre gondoltam!
Mit kérsz érte?
Meg kell lazítani a kormány alatt lévő nagy hatlapfejű csavart, és utána a körmös anyával lehet állítani?
A napokban kezdek egy ilyen mocit bontani, ha valakit érdekel valami alkatrész, keressen e-mailban: szabata@freemail.hu vagy telefonon 06309108277 Hamarosan képgaléria az alkatrészekről....
Szükségem lenne rx 125-höz rendszámtartós fekete műanyag lelógó (a sárvédő alatti) lámpa nélkül.Az sem baj,ha kicsit karcos.
Ajánlatokat ide kérek.
0620/480-8021
mzoltan77@gmail.com
Pici pénzbe megegyezünk
mostnatol van minden !
valakit érdekel valami aprilia af1 sport prot hoztam 125!
van mined a motorhoz!
kipufogo blok akoatrészek idomok vázak vilák müszerfal elektronikák! blok alaktrészek !
szoval minden ami 1 morotba van !
a belsejéröl!
a dugót meg a hajtokart meg én a képesmotoron szoktam nézegetni a boltok is hirdetik magukat!
amugy nekem van 1 zsir uj hajtókaros főtengejem ! már osze van rakva csak bele kéne lökni a blokba!
http://robogotuning.hu/spl/907...
szükségem lenne pár alkatrészre az rx-emhez!
Kellene: pneumatikus power nyelv meg ház van hozáá!
kuplung vagy csak külön kuplung lamellák!
meg vmi rendszert szeretnék venni ami dob a teljesítményen!
meg oyan oldalt ahol belehet szerezni olcsón jóminöségű dugót és hajtókart!
köszi előre is
gondolom az