Hello
(rotax122)Ha megkérlek tudnál nekem küldeni egy pontos rajzot a rotax122-es blokkról?Fogaskerekek,váltó stb..
Látom benne vagy a dologban ,sokat segítenél.Köszönöm!
H na oké de légtelenítés csurig kell önteni akkor a teleszkópot mert ha nem kell csurig akkor csak marad benne levegő ha netán felhabzik meglazítod a nagy 35-ös kulcsnyílású csavart akkor ugyan mi jön ki csak levegő ezért nem értem ...
Komolyabb telókban van légtelenítő http://motoracing.unas.hu/spd/...
Rx-ben meg szerintem ha kell csak úgy lehet ha fellazítjuk egy kicsit a
teló tetején lévő nagy csavart.
Na nekem azt mondták , hogy nem kell légteleníteni. Nadebár ugye a gáz térfogata változik így a teló nem biztos hogy úgy fog dolgozni mint ami tele van öntve... A gyári könyvében azt olvastam hogy 4,6dl kell száranként. Tényleg jó lenne ha tisztába rakná valaki ezt a témát .
Hellósztok
Látom most a teleszkóp a téma :)
Lenne egy olyan kérdésem hogy ugye az én Rx-em 90-es évjáratú és nem ártana légteleníteni a teleszkópot időnként, de nem lehet csak ha azt a nagy csavart kiveszem.
Na most én arra gondoltam hogy megoldanám úgy mint egyes motorokon hogy azt a nagy csavart kifúrnám+menetet vágnák bele, és csavart rakná bele, és mikor légteleníteném akkor úgy egyszerűbb lenne.
Szerintetek ez jó ötlet?
Előre is köszi.
És boldog új évet.
Nem, sőt az alját nem is fontos szétszedni, csak ha nagyon precíz vagy és mindent el akarsz benne mosni. A tetején lévő csavarnál lehet,alatta két kis körív alakú mágnes nem engedi szétcsúszni a telót.
Ne lepődj meg mert csak az egyik telódban van rugó, a másikban a csillapítás miatt nincs.
Látszik ha már nem nagyon fér bele amikor mozgatód a telót.
Szerintem 4-et tehetsz bele símán, elvileg attól is változik valamennyit a teló keménysége.
És itt van gyári javítási kézikönyv.