sziasztok valakit nem érdekle rotax 123-as alaktrész?
van minden!
csak lendkerk nincs !más minden vana ami rotax 123!
hengerszetde külön külön is eladóak a cucok!
alaplap!
blokfelek deknin,váltók kuplung,léptetók főtengej müanyag fogaskerekek trafó
1 aprilia af1 rs tökéletes kipufógórendszer! stb.
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
heló azt a kart kéne kicserélni ami benyomja a gojot a közepén!
nekem van koplet kuplung oldali deknim (az is bene van ami neked kel)
2500 ft
ezt csak fel kel lökni rá és beálitani!
probáltam álitani a csavaron és itt van a bibi mert meg volt szakadva a menet és nem az a menet amin a csavar is van hanem a belsö ahova betekerem.erre mi a megoldás?mit cseréljek ki?
a beállításra figyelj a dekniben ,először azt állítsd be.csak utána a bowdennel finomítsd.a bowdent meglazítod és a csavart lazán betekered.de ne tövig,mert akkor tuti csúszni fog.csak addig míg hozzá nem ér a kuplungodhoz.utána jöhet a bowden.egyébként vigyázz le ne húzzanak ilyen 10ezres kuplungokkal.ha kell lamella vagy rugószett esetleg.én olcsón adok hozzá.nem ilyen vagyonokért.lamella szettet 2000ft-ért,rugókat 1500ft-ért.mást biztos nem kell cserélned.még ha akkor is csúszik ha beállítottad.üdv.
csá
igen lehet a dekni közepén van 1 müanyag kupak azt kel leszedni!
és ott 1 11-es csőkulcs fogja a csavart meg kel lazitani és a közepén a csavart meg befelecsavarni kel!
ha be van csavarva és akor is csuszik a kor kuplung csere!
nekem van 10 be 1 kuplungom komplet!
Csuszik a kupungom!
Elsönek ugy kezdödöt elszakat a bowden azt megcsináltam,aztán megint elszakadt és már rövid let,kicseréltem másikra és most a bowden tökéletes,de mégis csuszik.szerintetek lamella? valahol lehet álitani a kuplungon?
A hülyének is megéri xD
Hát nem véletlen csináltam meg magamnak.
TESCO-ba 99 Ft a bowden, méretre kell vágni, egyik végét lecsiszolni akkorára amekkorára kell, másik végére meg forrasztani egy "pöcst". :D
De aki megteheti az vegyen 8000-ért, de én 2400-at se adnák érte :)
Én is azért csináltam itthon mert mikor kellett akkor bementem az Apriliába és mondták hogy nem tudnak adni de vigyem be a rosszat és megcsinálják.
Gondolom jó pénz lett volna, ezért inkább itthon csináltam meg.
http://www.germalex.hu/
Aki akar szimeringet rendelni első telóba annak ajánlom ezt a boltot.
A szimering 40x52x10,10.5 1180 Ft/db
hozzá való porvédő csak 780/db, és tényleg jónak tűnik legalábbis ez rugós porvédő, nem olyan mint amilyen most az enyémen van, az csak egy sima gumi.
Cső.
Power nyelvem van házzal, rugóval, szimeringgel együtt.
Bowdenem is van de az házilag lett csinálva szóval azt nem ajánlom...Otthon is le tudod gyártani :)
szeva. Hát én csak annyit tudok, amit én is csináltam a motoromon. nekem polini henger van rajta... Mondjuk valaki azt mondja hogy jó, valakinek meg nem tetszik. Nekem jobb lett Karbi is 34-es van rajta gyári fúvókákkal. azt nem próbálgattam még. Vannak itt nálam jártasabbak ebben a témában amúgy majd ők mondanak okosabbat mint én...
Sok sikert a motor tuninghoz...
köszi hogy irtál,lehet hogy hülyeséget mondtam de láttam pár hirdetést hogy eladó 200-as hengerrel tehát nem tudom hogy van e ilyen tudsz vmit amivel egy kicsit feljavíthatom a moccot
van minden!
csak lendkerk nincs !más minden vana ami rotax 123!
hengerszetde külön külön is eladóak a cucok!
alaplap!
blokfelek deknin,váltók kuplung,léptetók főtengej müanyag fogaskerekek trafó
1 aprilia af1 rs tökéletes kipufógórendszer! stb.
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232