hello,engem komplett gyújtás érdekelne aprilia rx125 barna blokkos géphez.meg 1 jó hátsó teleszkóp.valami korrekt ár kéne.ha valakinek van írjon e-mailt.szisszo901014@freemail.hu
Szevasztok!
Lenne egy nagy gondom. Nos az RX-emen a hátsó kerekét kiszeretném szedni gumicsere végett, de nem tudom. Egyszerűen a tengelyt nem lehet kiütni, nem jön ki és nem tudom miért. Csapággyal, szimeringgel együtt jön. A szimeringet kivettem, szétvágtam. De nem akar jönni, nem hiszem el hogy ilyen nehéz lenne, vagy valami még tartja?Ha igen akkor mi?
a himbában cseréltem csak eddig tűgörgőket, annak 1500 Ft környékén volt darabja. Kettőt kicseréltem, még másik kettő rossz volt, de oda inkább esztergáltam danamitból perselyt, lehet hogy nem bírja évekig , de ingyen volt, és ugyanolyan jónak tűnik mint a tűgörgő.
Érdeklődnék srácok hátha tudtok ti eladó Rotax 123-as blokkot.
Karbi,gyújtás,kuplung,oldaldeknik nem kellenek rá, de ezeken kivül miden.
Ha tudtok akkor írjatok legyetek szivesek:
hord93@freemail.hu
Sziasztok lenne egy kérdésem milyen akku kell a 125-ös rx be? Mert ami nekem most benne van (YB4L-B)tönkrement és venni akartam újat de mindenhol azt írják hogy a nagyobb és sokkal erősebb kell bele YB9-B Viszont az akku helyére csak az megy be ami benne is volt azt az aksit az 50 esekre teszik amin nincs power Most akkor melyik kell bele?Remélem tudtok segíteni köszönöm szépen!
Érdekelne pneumatikus power!
Remélem ez az
nekem van ha érdekel :D
Lenne egy nagy gondom. Nos az RX-emen a hátsó kerekét kiszeretném szedni gumicsere végett, de nem tudom. Egyszerűen a tengelyt nem lehet kiütni, nem jön ki és nem tudom miért. Csapággyal, szimeringgel együtt jön. A szimeringet kivettem, szétvágtam. De nem akar jönni, nem hiszem el hogy ilyen nehéz lenne, vagy valami még tartja?Ha igen akkor mi?
Na meg más az idomok színe:) Az enyém 94"-es.
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Volt már valakinek dolga lengővilla ill. himbarendszer újítással?
Mennyibe kerül kb. a 10 db tűgörgős csapágy?
Várom a hozzászólásokat
Karbi,gyújtás,kuplung,oldaldeknik nem kellenek rá, de ezeken kivül miden.
Ha tudtok akkor írjatok legyetek szivesek:
hord93@freemail.hu
Előre is köszönöm!
RX 125
Nincs valakinek eladó pneumatikus power-e(jó állapotú)?
Felvettelek msn-re!
Üdv