sziasztok! olyan kérdésem lenne hogy a kiegyenlítőtengelyt azt mihez képest kell állítani amikor rakom össze vagy hol vannak a jelek amivel össze kell forgatni elöre is köszönöm (rotax 123)
sziasztok
valakit nem érdeklenek alkatrészek? rotax 123-as!
van minden ami a blokba van!csak lendkerék nincs!
van 1 zsir uj hajtókaros főtengej van 1 másikfőrengej az még ugyahogy müködőképes! akor van 1 hengerszet, blokfelek,váltók ,kuplungok,deknik ,trafó,tengejek müanyag fogaskerekek!van még 1 af1 gyári kipufogorendszer horpadásmentes és tökéletes hangu !
akor bven még 1 arow sportkipugogó rendszer is!
akor van még 1ledes index relé meg 1 sima izos relé is 1 pár tökéletes rs viszapilantótükör
stb.mongyad mi kle és né meg mondom az árat meg hogy vn e!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Első futómű, kompletten ahogy a képen is látni(125ccm Aprilia Tuareg Rallyból de ugyan ez az Rx-é is), tehát teleszkópok,befogókkal, keréktengellyel, féknyereggel, és müanyagokkal. Ára összesen:17000Ft
Nekem ekkora van Elfér nyugodt lehetsz. szedd ki szedd le a régit ügyesbe. rakd fel az újat kész minek oda gumis...
Fú na de ne úgy gumizd mint ahogy itt van fent egy videó kalapács meg minden az barbárság
Nagy gondban vagyok, megvettem egy 110/90 19-es hátsó gumit az Rx-emre, de nem vagyok benne biztos hogy elfér :S A kereket még nem vettem ki, majd ha nyitva lesz a gumis. Valakinek van ilyen méret gumi a motorján?
tudnál kepet mutatni róla mert lehet érdekelne,meg egy olyan kérdés himba csapágyak(jó állapotuak) vagy komplett himba nincs eladó nálad mert az enyém beszart meg az első teló is
Dekoráció szinten tenném rá tök jól nézne ki a polírozott kipufogón .
Érdekelni érdekel csak most nem nagyon kell semmi. A mocira jól jönne 1-2 apróság mondjuk az olaj tartály alján lévő gumi szűkítő. (pontos nevét nem tudom ) Egy lengő villára való lánc vezető(kerekített lengő villa) és más apróságok...
minek rá az arow matrica?
én ugy vagyok vele hogy tudom mi van a motorba és kész
az nem érdekel más mit mond
én nem tenék rá mattricár sem
ha maegahynám a gyárit!
amugy rotax 123-as alaktrészek nem érdekelnek?
25-öt nem ér az biztos, ha mindenképp szebbet, és jobb hangút akarsz, akkor szerintem vegyél egy használt Rs tompítót, biztos olcsóbban megkapod. A felfogatás meg hasonló, csak kell hozzá egy bilincs.
Meg fog maradni a gyári... ezzel sem csúnya(Szerintem) meg más szerint sem... De köszi
Egy Arrow kipufogó matricát kap és kész...( Ha azt tud valaki olcsón szóljon )
heló anyit ne agy ki 1 dobért!
nekem van 1 eladó carbo bevonatu dobom ha érdekel 10 be!
tökéletes sérülésmentes!
nemsokat használt!
Szevasztok. Valaki rakott már fel a motorjára GIANNELLI Carbon sportdobot?
Engem az érdekelne hogy jobb lett- e tőle, na meg az hogy ez csak egy dob vagy van hozzá cső is vagy azt az embernek magának kell megcsinálni...
Kinéztem egy dobot igaz mx hez írják de szerintem rx hez is jó lenne kérdés itt a teljesítmény és a felfogatás...
ha tudtok valami ötletet vagy tapasztalatotok van írjatok már légyszi
nincsen! most jelenleg csak blok alaktrészeim vanak de abol minden!
egyedól lendkerék nincs! más minden van!
Nos?
Hali
valakit nem érdeklenek alkatrészek? rotax 123-as!
van minden ami a blokba van!csak lendkerék nincs!
van 1 zsir uj hajtókaros főtengej van 1 másikfőrengej az még ugyahogy müködőképes! akor van 1 hengerszet, blokfelek,váltók ,kuplungok,deknik ,trafó,tengejek müanyag fogaskerekek!van még 1 af1 gyári kipufogorendszer horpadásmentes és tökéletes hangu !
akor bven még 1 arow sportkipugogó rendszer is!
akor van még 1ledes index relé meg 1 sima izos relé is 1 pár tökéletes rs viszapilantótükör
stb.mongyad mi kle és né meg mondom az árat meg hogy vn e!
Fú na de ne úgy gumizd mint ahogy itt van fent egy videó kalapács meg minden az barbárság
mintkető gyönyörü álapotba van és zsép hangjuk van!
ha valakit érdekel van rngeteg rotax 123-as alaktrészem!
Érdekelni érdekel csak most nem nagyon kell semmi. A mocira jól jönne 1-2 apróság mondjuk az olaj tartály alján lévő gumi szűkítő. (pontos nevét nem tudom ) Egy lengő villára való lánc vezető(kerekített lengő villa) és más apróságok...
én ugy vagyok vele hogy tudom mi van a motorba és kész
az nem érdekel más mit mond
én nem tenék rá mattricár sem
ha maegahynám a gyárit!
amugy rotax 123-as alaktrészek nem érdekelnek?
Egy Arrow kipufogó matricát kap és kész...( Ha azt tud valaki olcsón szóljon )
nekem van 1 eladó carbo bevonatu dobom ha érdekel 10 be!
tökéletes sérülésmentes!
nemsokat használt!
http://www.2rad-sausenthaler.d...
Engem az érdekelne hogy jobb lett- e tőle, na meg az hogy ez csak egy dob vagy van hozzá cső is vagy azt az embernek magának kell megcsinálni...
Kinéztem egy dobot igaz mx hez írják de szerintem rx hez is jó lenne kérdés itt a teljesítmény és a felfogatás...
ha tudtok valami ötletet vagy tapasztalatotok van írjatok már légyszi