Hát valahogy úgy van a kezdetleges terv, hogy első nap oda érkeznénk este bográcsolás vagy szalcsi sütés, eszmecsere vigadás stb.
Másnap a tavat motoroznánk körbe. Vagy a Zemplénbe ugranánk el.
Arrafelé nem vagyok túl jártas ezért gondoltam arra hogy aki tudja arra a terepet az mondjon javaslatokat... Lehetne motorral is jönni quadal is mindegy és csak szinte terep lenne. Mű útat próbálnánk kerülni.
Hát így hirtelen ennyi.
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem.!
Yamaha DT-m van de erösebbet szeretnék 125-öst ,de nem kroszzt inkább enduro , igazábol az lenne a kérdésem hogy mennyivel erösebb egy 125-ös rx mint egy dt? vagy aki tudja az rx gyárilag hány LE? Előre is köszi!:D
Valaki tudna mondani pár dolgot az eredetiség vizsgálatról? Miket néznek a motoron? Vettem 1 papros tuareg rally vázat és azzal fog menni a vizsgára a motorszámis átlettcserélve...az az 1 gond h nemolyan a szine mint a papiron van...
Hali Tavaszra szeretnék szervezni egy Enduro túrát a Rakacai víztározóhoz. A környékbeli motorosoknak szólok, hogy ha lenne kedvetek csatlakozhatnátok. 2 napos lenne.
Aki jártas arrafelé nyugodtan javaslatot tehet útvonal témában... Ha erről akar valaki infókat vagy stb vegyen fel msn-re adatlapomon van...
Gyertek el ne csak itt fórumon beszélgessünk.
helloo kolegák...
sürgosen szükségem lene a pneumatikus powerol a kinti deklire meg a rúgora ami bene van,,, tudna nekem valaki segíteni?:? előre is köszönom...
Tel.: 06/70-389-6486
2db felni-gumikkal-fáktárcsákkal-lengővilla-hátsófék-lánckerékkel.
könyen be építhető.
ár=40000ft
Másnap a tavat motoroznánk körbe. Vagy a Zemplénbe ugranánk el.
Arrafelé nem vagyok túl jártas ezért gondoltam arra hogy aki tudja arra a terepet az mondjon javaslatokat... Lehetne motorral is jönni quadal is mindegy és csak szinte terep lenne. Mű útat próbálnánk kerülni.
Hát így hirtelen ennyi.
Lenne pár kérdésem.!
Yamaha DT-m van de erösebbet szeretnék 125-öst ,de nem kroszzt inkább enduro , igazábol az lenne a kérdésem hogy mennyivel erösebb egy 125-ös rx mint egy dt? vagy aki tudja az rx gyárilag hány LE? Előre is köszi!:D
Aki jártas arrafelé nyugodtan javaslatot tehet útvonal témában... Ha erről akar valaki infókat vagy stb vegyen fel msn-re adatlapomon van...
Gyertek el ne csak itt fórumon beszélgessünk.
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
himbarendszer, kmóra spirál, A kuplungnak az a része ahova bekell csavarni azt a hat csavart, üresjelző...
Hát így hirtelen ennyi cucc kéne...
sürgosen szükségem lene a pneumatikus powerol a kinti deklire meg a rúgora ami bene van,,, tudna nekem valaki segíteni?:? előre is köszönom...
Füstöl is?