NEm az áram jön fel ember hanem feszültséget kell mérni. Alapjáraton kb 20-30V terhelésre felmehet 100V-ra is. Általában ezzel nem szokott gond lenni mert vastag huzalból van tekercselve a töltő tekercs
Igazából egy aksi még nem árt, illetve ugye hogy belegyen kötve rendesen minden kapcsolási rajzot találsz az apriliamani.fw.hu-n hozzá.
Ha esetleg érdekel akkor valószinüleg tudok poton pénzért kábel köteget hozzá kb 4000Ft-os áron. HA érdekel utána nézek.
Igen egybe van a trafóval igy van megoldva gyárilag.
heló
elsőnek is a tekercsböl fel kel jöni az áramnak 14v-30v felet is akár (váltoáramba)!
onan elmegy a feszabályzoba és az ha jo akor onan az aksiba megy de már csak 13,1-2 és max 14 volt jöhet akor jo a trafó!
a cdi meg külön van a trafótol
köszönöm hogy válaszoltál,tehát a cdi a trafóba van épitve?meg mi kell még a feszszabályzon kivül,hogy legyen világitás.valaki esetleg nemtud kapcs rajzot.
sziasztok nemrég vettem egy rx-et valoszinü pályáztak vele,mert minden elektronika levan szedve róla,az állorésztöl felmennek avezetékek a trafoba a trafóbol egy slusz szál,és két sárga vezeték ami állitolag atöltés szál ez nincs sehova bekötve és ennyi a vezetékelés.azt szeretném megtudni,hogy tudnák legalább világitást csinálni rá.meg nem értjük hogy elég neki csak a trafó,semmi cdi nincs benne.powerem pneumatikus.elöre is köszönöm.
helló
Már ma kérdeztem, de megkérdezem tőled is :)
Hogy gondoltam olyanra hogy a teleszkópom "fedő" csavarját ki kell szedni ha légteleníteni szeretném, de én ki szeretném fúrni a csavart+menetet vágnák bele, és ugye raknák bele pl. egy 6-os csavart. És ha légteleníteni szeretném akkor elég csak a kis csavarokat kitekerni.
Szerinted jó ötlet?
Csak mert ugye lehet kapni teleszkóp légtelenítő szelepet, az is ezen az elven működik, csak az egyszerűbb viszont minimum 5000 Ft.
Hát én teljesen nem vagyok tisztába az enyémnek az évjáratával.
1990-es "körüli"
Rotax 123-as blokkos, barnás színű, vagy nem is tudom milyen szín ez.
Lehet hogy az a legegyszerűbb ha szétszedem és megmérem a szimering méreteit.
Szevasz én épp ma vettem a telókba. Hát azért én vitatnám ezt a szimering témát ha lehet. A teleszkóp szára nem pont 40mm 39,85 nekem pont ezért engedett... Gondoltam rakok kisebbet, de pont olyan nincs ha gyári méretűt raksz akkor a rugóból vegyél kisebbre (remélem tudod hogy kell) vagy mint én is két szimeringet raksz bele annak a mérete 40*52*5 ebből kettőt egymás mellé teszel tuti a hatás a külsőt kend be menet rögzítővel és úgy a zeger gyűrűt ragd bele... ja és így a 4 teló szimering a két első kerék szimering öszesen volt 2020Ft rendesen boltba...
Ha esetleg érdekel akkor valószinüleg tudok poton pénzért kábel köteget hozzá kb 4000Ft-os áron. HA érdekel utána nézek.
Igen egybe van a trafóval igy van megoldva gyárilag.
elsőnek is a tekercsböl fel kel jöni az áramnak 14v-30v felet is akár (váltoáramba)!
onan elmegy a feszabályzoba és az ha jo akor onan az aksiba megy de már csak 13,1-2 és max 14 volt jöhet akor jo a trafó!
a cdi meg külön van a trafótol
na mind1, így is meg lehet érteni :) (remélem!)
Már ma kérdeztem, de megkérdezem tőled is :)
Hogy gondoltam olyanra hogy a teleszkópom "fedő" csavarját ki kell szedni ha légteleníteni szeretném, de én ki szeretném fúrni a csavart+menetet vágnák bele, és ugye raknák bele pl. egy 6-os csavart. És ha légteleníteni szeretném akkor elég csak a kis csavarokat kitekerni.
Szerinted jó ötlet?
Csak mert ugye lehet kapni teleszkóp légtelenítő szelepet, az is ezen az elven működik, csak az egyszerűbb viszont minimum 5000 Ft.
Várom a válaszod :)
Üdv: Zsolt
1990-es "körüli"
Rotax 123-as blokkos, barnás színű, vagy nem is tudom milyen szín ez.
Lehet hogy az a legegyszerűbb ha szétszedem és megmérem a szimering méreteit.
"ezek speciális szimeringek, amik nem forgó mozgáshoz valók."
40x52x10/10,5 1985 - 1989
41x53x10,5 1990 - 1991
40x52x10/10,5 1992 -
40x52,2x10/10,5 2008 -
http://robogotuning.hu/shop_se...
http://robogotuning.hu/shop_se...
2290.-Ft/pár
És kb. mennyibe lehet a 2 db, csapágy boltban?
Direkt teleszkópba kérd.
Valaki tudja hogy 125-ös Rx első telóba pontosan mekkora szimering kell?