hali, 93 Aprilia rx 125 egy 12/49 hátsó fogaskereket akarok, de nemtudom hogyan keresek az oldalakon(robogotunning.hu, pinkmotors.hu) mivel gondolom vmilyen sorszám vagy vmi hasonló alapján kellene..vki? köszii
Lenne egy kérdésem, mert tanácstalan vagyok szeretnék dugót venni a 160 as szettembe de nem tudom hol találok hozzá megfelelőt ha valaki tud címet telszámot vagy linket kérlek segítsetek!Előre is köszönöm!
Én meg meguntam a postás bicikli módszert, sehol nem állt meg össze vissza elsüllyedt, ha nem volt rajta kitámasztó sehol nem tudtam megállni vele vagy valami falat fát kellet keresnem aminek nekitámasszam így ez maradt!
Szevasz Nagyon szép a mocid igazán tetszik. Én nem megvenni akarom én csak arról érdeklődnék, hogy az oldal támaszt hogy fabrikáltad rá...Én is akarok az enyémre mert a gyárival igen sokszor felakadok ...
Előre is köszi
Heló!
Nekem van egy rendszámos RX-em eladó ha érdekel. Forgalmiba 6kw van írva A1-el vezethető. Most kap új telószimeringet és fékbetétet. Ha érdekel hívj vagy írj. Elérhetőség, képek!
papír nélkül ne rohangálj,mert ha lebux akkor egy százasra megvágnak.már egyszerűen ellenőrzik a sünök a motorod.nem ránéznek mint régen,hanem beütik a kisokosba a vázszámodat és kiköpi,hogy hány köbös a gép.úgyhogy nem ajánlatos.
Hátra: 22
Legalábbis JT lánckerekeknél ezek a jelölések.
Előre is köszi
Nekem van egy rendszámos RX-em eladó ha érdekel. Forgalmiba 6kw van írva A1-el vezethető. Most kap új telószimeringet és fékbetétet. Ha érdekel hívj vagy írj. Elérhetőség, képek!