Totál kiment a fejemből... fórumon se voltam vasárnap óta sztem... Bocs mégegyszer.Holnapra meglesznek a képek, hazaértem azlessz az első. Ezt a képet nézd hozzá az előzőhöz:
Egy kollega teljesen megvan győződve hogy eredeti gyári RX e van és 92 es, óvatosan próbáltam rávezetni hogy ez tuareg wind vagy pegaso ami át van alakítva " RX-é "... de szerintem sikertelenül... Íme a kép a motorról. Nos szerintetek ?
Szevasz nekem is 12-es van. Annyi hogy én szaküzletbe csináltattam Kicsit erősebb nem annyira kopó anyagból csinálták...
De van Esjot 12fogas 520asba 2800 forint körüli áron is...
Ez egy német fogaskerék nekem Esjot-ból 15ös van de eddig 1× volt rajta
a JTF394 nincs 12 fogasba, nem gyárt a JT, valamiért kihagyta a sorból.
A JTR22 nem jó áron volt fent az oldalon, most lemódosítottam 6900.-Ft lett az ára és csak 49 fogasban van.
ez a gyári de a másik jó fél centivel kisebb és ott az ives résznél az eleje le van köszörülve szerintem igy nem zár annyira . ugy tudom hogy neked 2 féle van , a mágneses jobb mint ez?üzletbe megkérdeztem hogy mennyibe kerül de azt mondták hogy ujan 200000 nevetséges annyiért már majdnem motort kapok
Képeket mikor küldöd a powerról?
Egy kollega teljesen megvan győződve hogy eredeti gyári RX e van és 92 es, óvatosan próbáltam rávezetni hogy ez tuareg wind vagy pegaso ami át van alakítva " RX-é "... de szerintem sikertelenül... Íme a kép a motorról. Nos szerintetek ?
Power elektronika (rx-re és pegaso-ra) i.á:4000 Ft
Árban Biztos Hogy Megegyezünk
Szép időt!
De van Esjot 12fogas 520asba 2800 forint körüli áron is...
Ez egy német fogaskerék nekem Esjot-ból 15ös van de eddig 1× volt rajta
A JTR22 nem jó áron volt fent az oldalon, most lemódosítottam 6900.-Ft lett az ára és csak 49 fogasban van.
amik vanak: sem amal alaplap , lendkerék,trafó,
blokfelek ,komplet váltó léptető vilák kiegyenlitőtengej! fogaskerekel , van 1 nikacilos hengerem is!stb.
előrrhetőségeim:
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307
316232
Írj nekik e-mailt.