eladó
aprilia sport pro alkatrészek!
van minden! felnik gumik idomszett, főváz segédváz hátsó villa
takaróidomok légszűrő fogaskereke akkor van még rotax 123-as blokkalkatrészeim rengeteg! van még rotax 127-es blokkok is egybe vagy bontva!akkor van még af1 gyári és 1 arrow sportkipufogó rendszereim is! kuplungok váltok tengelyek km óra meghajtás ! hengerek olcsón!(rotax 123)szóval elég sok mindenem van most új!
akkor van még rx hátsó teleszkóp! filérekért felújitásra váró főtengely ! akkor van még 50-es önindítóm is szinte zsír új!
de van 125-ös önindítóm is!ird meg mi kel és mondom mi menyibe van!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
Gondolj bele, az Rx kb. 120 kg, és 30 lóerő.
A Ktm Exc 525 szintén 120 Kg, és kb. 60 lóerő.
Tudom, ez egy hülye hasonlat, de ha az Rx 3-asig kapná az elejét gázra akkor a Ktm az mit művelne? :D
Hello! az lenne a kérdésem h az rxnek gyári áttétellel meddig kéne gázra venni az elejét? végre 130krül megy power müködik de nekem csak 1be veszi az elejét holtpontra mit tegyek?
am van msned vagy emailed?
Hali!
sikoltatni nem akarok
várom a válaszokat
3ba is felveszi 13massal de nem holtpontra viszont ketöbe durván felveszi szal :P:D
aprilia sport pro alkatrészek!
van minden! felnik gumik idomszett, főváz segédváz hátsó villa
takaróidomok légszűrő fogaskereke akkor van még rotax 123-as blokkalkatrészeim rengeteg! van még rotax 127-es blokkok is egybe vagy bontva!akkor van még af1 gyári és 1 arrow sportkipufogó rendszereim is! kuplungok váltok tengelyek km óra meghajtás ! hengerek olcsón!(rotax 123)szóval elég sok mindenem van most új!
akkor van még rx hátsó teleszkóp! filérekért felújitásra váró főtengely ! akkor van még 50-es önindítóm is szinte zsír új!
de van 125-ös önindítóm is!ird meg mi kel és mondom mi menyibe van!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
akit tud valamit az írjon! pilu23@hotmail.com
köszi!
A Ktm Exc 525 szintén 120 Kg, és kb. 60 lóerő.
Tudom, ez egy hülye hasonlat, de ha az Rx 3-asig kapná az elejét gázra akkor a Ktm az mit művelne? :D