Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem, akkor ez ezek szerint ugy nem is volt gond hogy az egyiket amelyikbe van azt szinte alig tudom összenyomni, amilyekbe nincs azt meg nagyon könnyen?! azt tudod hogy esetleg hogy hivják ezt a lyukacsos gyürüt? :D, köszii
elérhetőségeim:
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:06307316232
helósztok eladó rotax 123-as henger , sem amal alaplap , lendkerél, és 1 trafó
rotax 122 látom a tieden új rendszám van!Te vizsgáztattad le?
hát nem tom!ílyet még nem csináltam!Volt egy 250es qvadom azt nem nagyon díjazták!Nehéz papírost venni olyat ami jó is meg az ára is jó!
Attól függ hol használod, meg hogy hol laksz.
Enyém rendszámos, mert "rendőrvárosban" lakok
Egy idöben felénk nem foglalkoztak vele,de aztán szépen rááltak a papír nélküli "50esként" használt gépekre..... felétek meg nemtudom mi a helyzet, én az Rx et csak terepen használom, közúton meg nem baszogathatnak mert a másik motorom rendszámos a jogsit meg leraktam szóval "bekap***ják"
üdv!Még azt akarom kérdezni menyire lehet 125 papír nélkül szaladgálni?Nagyon veszélyes vagy óvatosan el megy az!
Azt ne feledd hogy az egyik szár csak csillapít, a másik meg rugózik, szóval nem ugyanolyan a felépítésük. Persze ettől még leeht hogy kell a másikba is, nem tudom, mert én még nem szedtem szét a telóját, de lassan már én is nekiállok majd.
HA érdekel akkor én tudok neked bontottan nagyon jó állapotú láncszettet!
Hali, lenne egy olyan problémám hogy telo szimering cserét csinálok, és azt vettük észre hogy az egyik telo-bol(2. kép) hiányzik egy lyukacsos vasgyürü( 1. kép), az első képen látható hogy mire gondolok ami hiányzik, megtudná nekem mondani valaki hogy hívják ezt a kis lyukacsos gyürüt..mert gondolom hogy emiatt folyatott annyira a telom mivel ez hiányzik.
előre is köszii
ROTAX 123 (AF1,RX.RS EXTREMA.TUAREG.PEGASO... 125)
alaplap és trafó eladó! AKCIÓSAN 10eft/db
Ha terepen homokban, sárban használod akkor szerintem felesleges az O vagy X gyűrűs lánc. Így sűrűbben kell cserélni valamennnyivel, de jóval olcsóbb is. De a homok úgyis szétcsiszolná a láncot ha O gyűrűs is lenne.
Én most vettem 7810 ft.D.I.D 520 114 szemes nem 0 gyürüs lánc.
ja és vki tudna adni tanácsot h milyen láncot vegyek!
nem szeretnék 10ezreket költeni rá!
köszi szépenn rotax 123-mas blokkom van
Szevasz nem tudom, hogy 122 vagy 123-as rotaxod van-e, de adok linket. Én is innen rendeltem már 2× tömítés készletet
http://robogotuning.hu/shop_se...
De itt is van sok jó hasznos dolog.:
http://www.citybike.hu/index.p...
(Remélem segítettem)
Igazából enyémben csak a bowden végéről jön le az a kis forrasztott dió mindig egy-két hét használat után, ezért gyanakszok arra hogy a nyelv miatt van ez. Szóval ezért is akarok kompletten venni elektronika nélkül.
Van nekemis komplett power rendszerem 2 féle elektronikával bovdennel mágnessel nyelvel kivi leszek majd az RS-es gyerek mit mond rá hogy mi pénz....
igaz hogy az rx már lassan 20 éves de le a kalappal előtte ja és kedves emzoli azéér egy 25-ős géppel egy drz 400 k-t(amugy naon jó motor) de megeszem erdőbe bárhol és ez a lényeg,RX a KIRÁLY
köszi szépen.az a baj hogy a mocimnak én vagyok a 2. dazdája tehát nem volt póverem de már van sajna még nincs km órám ha tudsz vagy tudtok eladót légyszi irjatok,himbacsapágyakról tudsz v mit
hol tudok venni neten rx hez tömítéseket?
Kedves emzoli kolengának ezt úgysem tudod megmagyarázni....
Elvakította a királyválasztón hömpölygő sűrű füst ami a simsonokból árad....
hello,fogadjátok el,hogy az rx versenyenduró.persze nem a mai világban.de annak gyártották annak idején.és ha ránéztek a konstrukció egyértelmű.ne feledjétek ezek 20 éves kreálmányok.most azért nem látott az egyikőtök a király választón ilyet,mert már 2010-et írunk.egyébként aki nem tudná.létezik enduró verseny és külön enduró cross.az enduró versenyen csak műszakival rendelkező motorok versenyezhetnek és jogosítvány is kell.endurocross pedig zárt pályás lényegében bármivel indulhatsz.csak van néhány alap szabály aminek meg kell felelni a motornak.behajló lábtartó meg hasonló.a lámpa nem kötelező.szóval 20 éve az rx-ek még nagyon jónak számítottak.mostmár elég gyengécskék egy versenyre.profi versenyző semmi kép nem választana ilyen motort ha nyerni akar.valószínű már ezért nem látni őket a pályákon.nekem amúgy nagyon tetszenek az rx-ek.bár nagyon nem ismerem őket.nálam már három volt de összesen nem mentem talán 10km-t a hárommal együtt véve.de nagyon jó volt vele menni.tetszett.