heló nekem is elszált a jobb oldali idomom és üzletben nem fogsz találni.csak megrendelésre hoznak és az is 10000 ft azt hogy bontottat nem tudom mert akármien telepen voltam sehol nem volt.én öntetni fogok de ahhoz meg sablont kell csinálni az meg kicsitcinkes
üdv!Láttam a képeid között hogy van 125ös rx-ed meg 125-ös dt-is!Mék a jobb?Nekem csak szaladgálós mocinak kellene,egy kis földút meg a telepre kimenni!Semmi krosszozás meg ilyenek!
Figyelj most honnan tudjam hogy nem épp olyat keresel te vagy épp más amit furatni kell ( hüvelyezni )mert összerak magának valamit vagy tartaléknak kell, esetleg tuningolni akar a motorján és meghagyja a gyárit, csináltat rá nagyobbat akár egy ilyenből vagy csinál magának mert van rá módja. Lehet valakinek 500Ft ot ér van akinek 5e ret, nekem meg semmit... Nemértem mi olyan kurvára kibaszottul vicces ezen.....
Ja nem.. foggalmam sincs kiaz, viszont azt tudtam hogy van egy gyereknek eladó rx Urkuton de azt nem hogy állapotra milyen lehet. Itt a városban ha jóltudom csak nekem van egyedül 125ös, 50 esekből futkozik pár aztán ennyi...
http://www.kepesmotor.hu/april...