Értem, én csak azt nem tudom hogy mi alapján tudnám hogy mi való az enyémbe, mer akor inkább neten megveszem olcsobban a szimeringet, de nem nagyon értek hozzá hogy milyen paszol bele
Végülis nem kevés, nekem is már csereérett, csak nem tudom hogy szerelőhöz vigyem-e emiatt, amúgy szimeringet csapágyboltban olcsóbban kapsz, csak arra kell ügyelni hogy direkt teleszkóőhoz kérd, mert a sima szimering (ami a forgó mozgáshoz való) az nem tömít megfelelően a telónál.
Hali, mennyi lehet kb egy 93-as rx be egy telo szimering csere, nekem szerelő ugy öszvisz kb olyan 11-12 böl csinálná(..egy telo szimering 4500 stb), nem sok ez? köszii
igy van körte én nekem is ugyan ez volt a problémám! Nem mozog a power szelep:D Az elektro mágnes nem húzza ki! Anyi a teendő hogy az elektromágnesnél meglátod nem sok ész kell hozzá! kikötöd valamivel azt amit a mágnesnek be kellene húzni! És aztán állandóan nyitva van a power!:D Énekem bevált! Annyi hogy alacsony fordulaton nem sok erő lesz a motorban de visszont magas fordulaton leadja majd de amugy ez a motor hamar eléri a magas fordulatott:D:D
Hello!
az lenne a kérdésem ,h az rx-nek mennyit kéne gyárilag végsebre mennie meg h gázra emelni az elejét nekem csak 1.be 30cm-t(ha nem kulungolok bele és megrántom) meg szerintem a powerrel vmi gond van mert nem érzem h megrántana! várom a tippeket !
Van még benne kompresszió egyáltalán?
az lenne a kérdésem ,h az rx-nek mennyit kéne gyárilag végsebre mennie meg h gázra emelni az elejét nekem csak 1.be 30cm-t(ha nem kulungolok bele és megrántom) meg szerintem a powerrel vmi gond van mert nem érzem h megrántana! várom a tippeket !
patvaros87@freemail.hu
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
vegyél már fel msn-re létszi!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu