hali
aprilia rx 125
segítség nem tudom pontosan mikori ki adás meg hol tudnám meg nézni !
VÁZ : FD-DGM-52824 OM [022086] zárojell helyet csillag van a motoron
MOTOR : ROTAX 123 ; 253716
átéttel 14;48 akkor most ez gyár mert így bivaj akkor nem nyenge a gép 3.még emeli a elelyétt ?
simán felöntöd a fékolaly tartályokat visszacsavarod, a fékmunkahengeren van a légtelenítő (egycsavar aminek lyukas a közepe bizos megtalálod) Elkezded pumpálni a féket behúzva megtartod, kicsavarod picit a légtelenítőt kicsit kifröcsköl a fékolaj majad visszahúzod és utánna engeded vissza a fékkart és ezt párszor eljátszod amíg kemény nem lessz a fék.
A belsejét megnézted volna láttad volna,hogy össze van repedezve a mágnes.én is abban bíztam,hogy jó.de egyből kiesett belöle a fele mágnes.az első indításnál.
azzal ment a motor semmi baja nem volt normálisan lendkeréklehúzóval levettem és beraktam a karbival eggyütt szal amikor én felraktam 100°% h nem volt semmi baja! max a postán de nem hiszem...
Szevasztok. Tudnátok nekem segíteni! A motor szaggat és nem nagyon akar kipörögni pedig üresbe kipörög agyig de mikor megyek vele akkor félgáz után beszaggat. Előre is köszi a segitséget mindenkinek.
jól beszopattál.a lendkereked most hullott darabokra.kihullott a fele mágnes belőle.meg volt repedezve jó pár helyen,de azt hittem jó,mert azt mondtad.feltettük és első indításnál szétpotyogott.most vehetek másikat.bazd meg!
http://www.sip-scootershop.com...