hali kéne egy kis segítsék!
az aksi felőli oldalon ahogy leveszem az aksit takaró idomot ott találtam egy kis kapcsolót! közvetlen az aksi felett van és két köteg vezeték egy bele!
egy azt hiszem az aksi egyik pólusába a másik pedig lemegy a motor feléé!
várom a válaszokat!
motor menettulajdonságát nem befolyásolja! indul mind két állásba!
az lehet hogy az akksi töltését ki és be kapcsolja?
nem szokásom becsapni senkit.gondolkozz soha nem adnák el többet semmit.hülye nem vagyok.egy rakás cuccom van eladó.de biztos jó neked.megnézted a képeimet.ilyen a te blokkod is.mert vissza cserét nem szívesen fizetnék ha nem muszály.
m1 akk az nem kell...
akkor kéne a indító motor, a bendix , a relé, és a lendkerék.
Énmeg küldöm a lendkerekem+ a karbit....
És ha holnap mind2-en felraknánk postán?
Csak félek így felrakni....
fasza a karbi is azzal ment a gép egy baja van most a másik karbimból elhagytam az úszóknak azt a kis tengelyét és ebből raktam át...
szal az nincs benne de más minden megvan szivató minnden....
nelem kéne a kormánynál az önindító gomb is úgytom a gázkaron van és a dekni az nem kell. valami elektronika van hozzá?
Letudnád fényképezni h miket adnál akkor? bendixet is ugye?
persze jó a lendkerekem.... vagy még van 1 Dellortó 35-ös karbim és ha azt odaadnám cserébe? 7500 seholse kapsz olyat..
semmit nem kell átalakítani.kell egy önindító,egy fogaskoszorús lendkerék,meg talán a gyújtás dekni más.nézd meg alul a blokkodon a gyújtás alatt a helyét.ott kell lenni a két csavar helyének és a lyuknak ahova bekell tenni.a pegasokban is 123-as blokk van és önindítós.nekem vannak cuccaim ha meg akarod csinálni és ott a helye a blokkodon.
Gyárilag biztos nem volt egyáltalán önindítós Rx.
Kell hozzá elég sok minden, legegyszerűbben bontott Af1-ból tudsz szerezni, bár nem tudom hogy a blokk-közép megegyezik-e az önindítóssal. Szerintem sok macera, és pénz, nem éri meg.
van 1 főtengejem eladó rotax 123-as blokba! olcson!
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
az aksi felőli oldalon ahogy leveszem az aksit takaró idomot ott találtam egy kis kapcsolót! közvetlen az aksi felett van és két köteg vezeték egy bele!
egy azt hiszem az aksi egyik pólusába a másik pedig lemegy a motor feléé!
várom a válaszokat!
motor menettulajdonságát nem befolyásolja! indul mind két állásba!
az lehet hogy az akksi töltését ki és be kapcsolja?
csak a henger kel minden van
j és 54-es dugóra!
4080 Hajdúnánás Kapitány utca 63 Nagy Antal itt a címem
akkor kéne a indító motor, a bendix , a relé, és a lendkerék.
Énmeg küldöm a lendkerekem+ a karbit....
És ha holnap mind2-en felraknánk postán?
Csak félek így felrakni....
És akk hogy legyen?
postaán kéne valahogy.....
szal az nincs benne de más minden megvan szivató minnden....
nelem kéne a kormánynál az önindító gomb is úgytom a gázkaron van és a dekni az nem kell. valami elektronika van hozzá?
majd 1× átalakítom most nagyon nem akarom szétszedni most raktam össze .
De azért köszi
persze jó a lendkerekem.... vagy még van 1 Dellortó 35-ös karbim és ha azt odaadnám cserébe? 7500 seholse kapsz olyat..
De pl az én lendkerekem met beszámolhatnád amin nincs fogaskoszorú....
Csak érdekelt nagyon .
Köszi a gyors választ.!
Kell hozzá elég sok minden, legegyszerűbben bontott Af1-ból tudsz szerezni, bár nem tudom hogy a blokk-közép megegyezik-e az önindítóssal. Szerintem sok macera, és pénz, nem éri meg.