szevasztok kéne segítségetek!
A motor beszart az volt az előzménye h előtte való nap nem égett a féklámpát aztán rá egy nappal nem éget az index a lámpa semmi !
aztán ma meg nem indult be előtte még nem aztán le állítottam és rá egy perccel akartam indítani nem indult ! sztem nem volt szikra mert beköpte a gyertyát mert durrogott a kipuf! és párszor beindult de csak dadogott a motor.. egyszerűen nem mert rángatott
várom a válaszokat !
köszi
Természetesen bejáratta,sőt ő olyan ,hogy nem is igen használta 5-6000rpm felett...1,5éve lett felújítva februárba...most a legolcsóbbat vette bele,azóta 2000km et ment ez még bírja!
de igen, felső tűgörgő, váltóolaj, hűtőfolyadék amik még cserélve lettek, és magas tartományban olyan kb 3/4 gáznál kezdi el és ha visszaeresztem a gázt akkor abbahagya. :)
160as szettel szerelt pegasoba,ez a hajtókar 2500km et bírt...(persze lehet anyaghibára meg bármi másra fogni) és akkor is ezt ajánlották ehez a szetthez!
A motor beszart az volt az előzménye h előtte való nap nem égett a féklámpát aztán rá egy nappal nem éget az index a lámpa semmi !
aztán ma meg nem indult be előtte még nem aztán le állítottam és rá egy perccel akartam indítani nem indult ! sztem nem volt szikra mert beköpte a gyertyát mert durrogott a kipuf! és párszor beindult de csak dadogott a motor.. egyszerűen nem mert rángatott
várom a válaszokat !
köszi