Moto technika újságban lemérik a motorok teljesítményét. Ott volt olyan, típust nem tudok mondani, hogy a gyár által megadott 40 helyett 27-et mértek :) Nyilván új, kifogástalan állapotú motornál :)
A nyomdafesték mindent elbír.
Egyébként áramvonalasan, törpeemberrel befeküdve a teljesítményének 140-hez tényleg elegendőnek kellene lennie. Bár itt a gumi is már játszik, ha pl valaki túlfújt utcai gumival megy és nem 3centis bütykössel fél baron. :)
Kemény. :)
50km/h-nál 43 valós sem sámli, de végsebesség fele meglepően jó.
Gondolom ezeket a 0-130-at is mutatott értékből számolták, ha már egyszer valóságban 127.5 a vége. :)
A fordulatszámmérő azért beszarás, 11000 helyett 9700 a valós. :)
Ezeknél már csak a robogók súlyosabbak. Bár a haccázasok némelyikei is mennek "300"-at :)
Azért mára már mindegyik motorgyártó rájött, hogy a legjobb tuning az óra tuning :) Csak kicsit pofátlanul csinálják, mert 260 helyett 300 környékén van az óra azt még hajlandó vagyok bevenni. De amikor a rotyogó 65-öt megy és 100-at verdesi a mutató, az azért könnyen kibukik :)
valami gond te hülye vagy?akkor jött ki a boltból!és nem mondtam,hogy szar az rx meg azt sem ,hogy szakadt motorok.ha jól figyeltél azt írtam,hogy az én motorom nem szakadék volt és azért ment szarul.ennyi és mostmár szerintem fejezzük be itt.
Látod, mi sem épp SZAKADT motorokról beszélünk... lehet h öregek, de akkor sem szarok, neked ennyire fáj h egy rx ami SZERINTED szar, szakad és régi az megy 140-et? Nem lehet h a te GASGAS-oddal volt valami gond? :D Mert azért nem mindent ahoz kéne hasonlítani... SZERINTEM
én azért indultam ki,mert azt tudom perfekt,hogy mit tud,mert azt próbáltam ki végre.és nem egy szakadt régi szarról beszélek.és ráadásul 250-es és 50 ló.amit megse közelít az rx.
Nem igazán akarok belefolyni a vitába.... de nekem az RX SM szettel 140-et megy (a GPS meg talán cask nem hazudik annyit). Lehet mondani h légellenálás meg mittudom én, de ha az ember amikor épp száguldozni akar egy ilyen motorral akkor lehet h nem az a célszerű h kihúzott háttal ül rajta... szal nekem is ugy volt meg az a 140 h elfeküdtem rajta, és bebujtam a fejidöm mőgé... xD Meglehet kérdőjelezni, de én tudom amit tudok...
Az előző tulajnaka hirdetése is fentvan még neten akitöl vetted...