Jah,és még annyit,h az 5-ik sebességet még csak csak kiforgatom,de hatodikba majdnem többet lassul mint gyorsul,13:43 áttétellel,elvileg ez a gyári,dehát mennie kellene így is,sztem 130-140 körülmost kb 100-110 körül tud,és megáll,kopresszió jó,annyi van benne ,h menjen:)valaki valamit?
Üdv!
Mai nappal most már kicsit besokaltam az rx-ből,ma pl szétégett a hátsó fémfékcső,egyszer csak nem volt fék,mondom király 90-es tempónál örültem neki.A másik meg valamiért nem akar normálisan kipörögni,szaggat, össze vissza egyik napról a másikra,karbit már szét állítgattam,vagy 6x szétszedtem de semmi,valaki találkozott ilyennel?
Nincs ezzel az rx-el baj indul mindig ,csak sosem akar menni :@
Felhozok egy témát ha nem gond.
Ki milyen olajat használ a váltóba és menyit? (nekem Agip gear sae 10W40 van most)
Kinek mi vállt be, mondjatok véleményeket róla stb szevasztok .
Cserébe nem nagyon van ami van az nekem kell(tartalék). A 10 rugó ha úgy vesszük nem drága, de 3 oldallal ezelőtt még csak 8 volt . Akkor most hogy van ez?
mert most 1 28mm-est vettem rá hogy kevesebbet kajáljon.
meg szerintem 10e-be elég jó áron van! mások vagy 15-be adják...
hibátlan állapotú nem kopott....
vagy esetleg van valami rx alkatrészed cserébe?
himba,powernyelv,kmspirál?
nekem van 1 dellortó 35-ös én használtam vele (érezhetően jobban ment vele pedig csak 1 mm-rel nagyobb)szerintem másabb a csatornázása 10e-be eladó ha érdekel
Szevasztok.
Kérdésem lenne mégpedig: Az én mocimon dellorto 34-es karbi van (gyári fúvókákkal) és 160ccm pollini hengerszett. Na most tegyük fel a karbit nagyobbra cserélném mit szólna a gép hozzá . Vagy esetleg valaki használja pl 36-38 as karbival ezt a rotax blokkot?
A képen úgylátom mintha neked szemből(csatik felöl) a jobb oldalon lennének a csatlakozók, enyémen balról jobbra van a 4 csati( G G R+ B), esetleg paramétereit le tudnád írni? köszi
Mai nappal most már kicsit besokaltam az rx-ből,ma pl szétégett a hátsó fémfékcső,egyszer csak nem volt fék,mondom király 90-es tempónál örültem neki.A másik meg valamiért nem akar normálisan kipörögni,szaggat, össze vissza egyik napról a másikra,karbit már szét állítgattam,vagy 6x szétszedtem de semmi,valaki találkozott ilyennel?
Nincs ezzel az rx-el baj indul mindig ,csak sosem akar menni :@
Nem a márkát, hanem az árat nézem :)
Motorkerékpárba való 4T motorolajat, ami jó az olajfürdős kuplunghoz (kb. mind ilyen)
Ki milyen olajat használ a váltóba és menyit? (nekem Agip gear sae 10W40 van most)
Kinek mi vállt be, mondjatok véleményeket róla stb szevasztok
Rotax 123 blokk kompletten!
trafó
34es VHSB
stb
komplett motort bontok(AF1 Sintesi)
( A hátsó dob már nincs meg )
meg szerintem 10e-be elég jó áron van! mások vagy 15-be adják...
hibátlan állapotú nem kopott....
vagy esetleg van valami rx alkatrészed cserébe?
himba,powernyelv,kmspirál?
Megvan igen, mikor jössz és honnan? :-)
Én nem vagyok hétközben otthon de Édesapám ugyanúgy odaadja neked csak egyeztessünk.
Kérdésem lenne mégpedig: Az én mocimon dellorto 34-es karbi van (gyári fúvókákkal) és 160ccm pollini hengerszett. Na most tegyük fel a karbit nagyobbra cserélném mit szólna a gép hozzá
Az lenne a gondom hogy vettem a 125-ös supermotomhoz egy 34es dellortot, de kicsi neki a szívócsonk... (28-as)
A kérdés az lenne hogy nincs-e valamelyikőtöknek otthon elfekvőben 34-es karbihoz szívócsonk? Vevő lennék rá
Előre is köszi!
Peti
4000 HUF
DUCATI energia
343875
G G R +B L C
ez az L és C csak rajta van, de nincs csatlakozója
(az a sok buzi számot meg csak leírtam hogy ezek vannak ráírva)
Idomok eladóak. De van még tank és ülés is.
http://www.expressz.hu/secure/showAdvert.do?rid=1&aid=22536172&c
id=2634