Hali nekem B10EGV van benne, de szerintem jobb mint a sima . Ha tényleg keményen használod a vasat vegyél inkább 10-es gyertyát (nagyobb a hőfoka). Én alatta nem ajánlom 8-9 ááá
Gyárilag az van írva hogy NGK B10EG gyertya kell bele, ez standard gyertya, nekem is ez volt benne de nemrég vettem bele NGK B10EGV-t ez versenygyertya:D
ezt írják róla: http://www.motorr.hu/14440/ngk...
- Finom platina csúcs csökkenti a szükséges feszültséget
- Gyorsabb indítás és jobb gyorsulás :O
ám 2700Ft-ért vettem vaterán, van egy csávó aki olcsón tudja beszerezni, neten meg a közelben mocis boltban is 4500-5500 között tudják csak....
Enyémben B10EG van de ES-el is tökéletes, ott valami gond van ha csak kisebbel indul, új gyertyákkal próbáltad? Gyertyahézag?
7-es az nagyon kicsi bele, ki ne lukadjon a dugód!
Üdv!
Következő a kérdés.:
Ki milyen gyertyával használja a 125-s rx-et?
Az enyém csak egy magnet marell nevezetű 7-es gyertyával hajlandó menni,több NGK-t is belepróbáltam és vettem is egy B9eg gyertyát is de alig akar beindulni vele....
NGK 10-es irridiumos gyertyát vennék lehet azzal is be..opnám?fölöslegesen nem akarok kidobni rá annyi pénzt.
Szépen őz barna a gyertya de ,csak egy 9-10-es kellene bele.
Hi!
Nem lett még sajnos, úgy tudnának ami aprilia pegasora vagy tuaregre való, de nem tudom hogy erre jó lenne e, még mindig jobb lenne ha rx 125-re való az első kerék,különben nem kell,szürke agyas az enyém. Azt mondták hogy mérjem meg a kerékagyat mert lehet jó rá a tuareg vagy a pegaso, de most mit mérjek rajta....
Km meghajtó csiga vedd ki nézd meg mibaja, egy ferdénfogazott műanyag meghajtófogaskerék lessz benne... ha még egyáltalán van rajt fog de kezd az alapokkal, ellenőrizd a két menetes anyát a km-spirál 2 végén hogy nem e lazultak le vagy vedd le alul és pörgesd meg a spirált hogy úgy mutat e az óra. Relative ha megpörgeted és mutat akkor a csigában lessz a gond. Nekem anno kettétört benne a meghajtórész de aztán előkaptam a forrasztópisztolyt és összeforrasztottam, és mig el nem adtam hibátlanul működött Hali
Helló.Megtudná valaki mondani,hogy hogy hivják azt a részt ahol a kilométeroraspirál a keréknél csatlakozik.Valoszinüleg valami ott elkophatott,mert nem méri a sebességet,ezért szeretném lecsrélni.Elöre is köszönöm
A két tankidom(6eFt),ülés(egy 2sm szakadás van a jobb oldalán)küldök róla képet 4e, a féktárcsa védő az grátisz ha kellenek a dolgok.
Üdv