Köszi az infót!
Nem tudom nekem a 17/49 is rövidnek tünik 1 kicsit..nincs kilóméteróra spirálom, kiváncsi lenék hogy mennyit megy.
és láncból milyet javasoltok?(márka,tipus stb.)
Szevasztok. Nekem 12/49-van 13/49 volt de csináltattam 12-est így igen vad de ahogy és ahol használom oda nekem ez jó csak hát így benne van hiába verseny lánc hamarabb betörik...
Enyémen most 14/49 van, ezzel nagyon rövid, mert utcán is használom, terepre jó lehet ez, mert gyárilag is ez van rajta. De én rendeltem rá 15-ös kislánckereket így már szerintem utcára is jobb lesz. Attól függ hol használod, terepre jó a rövid áttétel.
üdv,Elcserélném Dellorto PHSB 35 Ms karbimat más alkatrészre
pl: láncszett, powernyelv, himbarendszer ilyesmik érdekelnek!
Egyébként ez a karbi szinte ugyanaz mint a dellortó 34-es nem tapasztaltam külömbséget, Próbáltam az rx-en..
Ha tud valaki rotax 123-as blokkhoz hengert dugóval akkor írjon már légyszi.
Olyan 15 körül adnák érte ha télleg fasza.
Előre is köszi.
Baleset mentes motorozást :)
Semmiképp ne, biztos lefojtja. Nem vagy elégedett a hangjával? :)
Én szeretem az enyémét, bár ezen nem a szokványos tompító van hanem ilyen karbon mintás, sportosabb kinézetű, gyári viszont nem sok Rx-en láttam még ilyet.
Kellene nekem még olyan gumicsonk ami a levegőszűrőtől megy a karbiba, ma vettem észre h az is el van szakadva, és fals levegőt szívhat onnan is!Bogyo ezúton is köszönöm a szívócsonkot, faxa lett;):) mikor raktam össze akkor láttam h a másik lyukas:) esetleg ha van valakinek olyan ami APRILIA RX 125 SIX DAYS-re való kérem írjon!
Van egy pár alkatrészem! A képeken látható alkatrészeim vannak! Segédvázam is van.
70/6231473