üdv mindenki!
Nincs valakinek egy Aprilia rx 125 eladó részletfizetéssel
300 ezerig...
havonta 40ezret tudok fizetni....
(az idény végéig lenne fontos)
hello uj vagyok és lenne egy kérdésem a váltoval vagy v mivel gondjaim vannak {Aprilia rx}125 -Beteszem üresbe és be akarom rugni akko beteszi 1-esbe mert a válto és a berugokar egyben mozog v hogy váltásoknál is baj van mert ahogy váltok mozog a berugokar is és {vált }1-et és kerreg ugy hogy nem tom mi lehet a baja lécci segitsetek
De hogy segítsek is, és ne maradjon meg az örök emlékezetben a nevem úgy, mint egy köcsög kötözködő baromé, tessék: ajánlom az apró rovatot itt a sportmotoron, időnként vannak jó dolgok.
De egyébként:
Blokkvédőt a hentesnél, kézvédőt a patikában, gyújtáskapcsolót a villanyszerelőnél, kapcsolókat a postán, spirál meghajtót a zöldségesnél, lábtartót a háziorvosnál, HEBO fejidomot pedig csak romániában lehet kapni!
Sziasztok!
Megtudnátok mondani hogy az alábbi alkatrészeket hol tudom megvenni újjonan vagy használtan(bontott)?!.
blokkvédő, kézvédő, gyujtáskapcsoló, elektronikus kapcsolok, km/h spirál-meghajtó, hátsó lábtartó,HEBO fejidom
Sziasztok figyu nekem a motoromba Rotax 123-as van nem tudja valaki ezek csak önindítósak mert az enyémen nincsen berúgó és a helyét sem találom hogy hol lehetne.?
lehet h igazad van mert most a szokottnál hamarabb villant a olajszintjelző.. és arról tudnál valamit mondani h hol találhatom meg vagy honnan indul?köszi a segítséget
nehiszem h a motorolajjal lenne gond mert akkor már az olajcsere után ilyen lett vna...de hnap elviszem szerelőhöz aztán megkérdezem h mi a baja.de sztem teleszkópszimering. valaki cserélt már telószimeringet ha igen akkor mennyibe fáj?
Esetleg, ha valahova a lábad körülre van kivezetve a motorolaj túlfolyója az is lehet...onnan könnyen odafújja a szél, nekem is volt ilyen az 50es rxen, sok olajat raktam bele...
itt van kép. de most néztem az lehetséges h elfolyt a teleszkóp olajom és a menetszél azt fújja fel a rezóra?am ennyire nem feltünően látszik csak a fényképezőgép miatt...mindenesetre valamit kéne vele csinálni
ne tuti semmi orpadás nincs rajta és nem egyhelyen hanem szétszóródva...:S fasztudja mi lehet, nem tudom honnan került oda:S majd csinálok róla képet hátha az segít...
Nincs valakinek egy Aprilia rx 125 eladó részletfizetéssel
300 ezerig...
havonta 40ezret tudok fizetni....
(az idény végéig lenne fontos)