Jah és még azt szeretném kérdeni hogy ugye nekem csak a gyujtás felöli rész kell kicsrélni és azt ugy meg lehet oldani hogy a kuplungot nem bontom le meg semmitse aarrol a oldalrol hanem csak a gyujtás felöli részt huzom le és akkor nem kell szét szedni teljesen ellöre is kösza választ
a lehúzón kivül mondjuk még egy légkulcs nem árt hozzá mondjuk ezt lehet nélkülözni, a lehuzót szerezd be mert nélküle csak naggyobb kárt tehetsz benne...
Hello van egy olyan gondom hogy elrepedt a blokom a gyujtás felöli részen ott ahol a lengövilánál van fell fogatva! És azt szeretném meg kérdezni hogy kell e hozá vallami spé ci szerszám hogy szét tugyam szednia blokot a lendkerék lehuzaton kivül! és hogy menyi re bonyolult szét szednia blokját. Ellöre is kösza válaszokat. üdv
most vetted, minek akarod tudni? :P sztem ez minöségfüggö, szoval egy jo dugo, ha bejáratod rendesen, legalább egy szezont kibir intenziv motorozással :D
annak valószinű hogy jónak kell lennie, a szinek és a számok elvileg felcserélhetőek inkább én arra gondolok nem-e esetleg az állórészed is elszállt? mert ha tönkre ment a trafód akkor az szokott sajnos ilyet csinálni hogy az alsó rész is tönkre megy miatta.
Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni? Van egy aprilia rx 125-m és beázott rajta a trafó, van rajta egy szám tm 14-04 101 888 00 ha esetleg van valakinek ilyen akkor érdekelne! vettem egy tm 14-01-eset ami teljesen ugyanúgy néz ki csak a szám más, de azzal nem működött. Valaki esetleg tudja h mik ezek a számok, meg még melyik lenne jó az enyémbe? előre is köszi!
Hali. Újabb power bajom akadt. Már rojtos volt a poweron a bovden szorult stb, kicseréltük, befűztük az új bovdent, most meg úgy van a power hogy kis fordulaton nyitva ha gázt huzok neki elzárt... Mitöl van ez? Valaki tapasztalt már ehez hasonlót?
Sziasztok!
Hol lehet venni bontott ill. új alkatrészeket Aprilia RX 125 -höz?
Ha mondanátok egy webcimet,webshop azt megköszönném!
(interneten tudjak rendelni!)
Köszi szépen de elvileg már postán van, hétfőre várom.
Viszont ha tudsz gyere msn-re mert ilyen apróságok kellenek lehet ha van nálad h power mechanika (ha tudod adni külön), olajtartály esetleg attól függ mennyibe tudsz adni..
Köszi szépen átfutottam! Alapjában véve nem is ezzel volt gondom, nálam pl van amikor csapot megnyitom és nyomja ki a benzint a túlfolyón, szóval tűszelepet is kellene cserélnem. Állítólag emiatt is maradhat szutykos a gyertya.. Emiatt ehet is többet? Nem arra a kárbaveszet néhány centiliter benzinre gondolok ami a túlfolyón kiment a szabadba Ha tűt lejjeb rakom - magasabb horonyba - akkor csökkenhet a fogyasztás? (most 10-11 L)
alaplap:17eft/db
lenkerék:17eft/db
elektronika:10e
ft/db
komplett váltó:10eft/db
komplett kuplung:10eft/db
28 delorto karburator kompletten,szivocsonkkal:10eft/db
membrán:3000ft/db
pneuma
tikus power szelep kompletten:10eft
elektromos power szelep kompletten:18eft
öninditó motor+bendix:10eft
blokkfelek,műanyag fogaskerekek,olajszivattyú,vizpumpa..stb
Nekem van központi telóm. ha érdekel keress meg elérhetőségem adatlapomon
Keresek első-hátsó LÁNCKEREREK akinek van felesleges kérem írjon!
Köszi!
Hol lehet venni bontott ill. új alkatrészeket Aprilia RX 125 -höz?
Ha mondanátok egy webcimet,webshop azt megköszönném!
(interneten tudjak rendelni!)
Köszi szépen de elvileg már postán van, hétfőre várom.
Viszont ha tudsz gyere msn-re mert ilyen apróságok kellenek lehet ha van nálad h power mechanika (ha tudod adni külön), olajtartály esetleg attól függ mennyibe tudsz adni..
Köszi!
Krisztián