heló tudna valaki segíteni? rxem rezóján ilyen olajfoltszerű foltok jelentek meg de már mindent megnéztem és nem tudom h honnan kerülhettek oda... ha valakinek volt már ilyennel dolga akkor szóljon pls.köszi
A biztonság kedvéért nem árt, ha felújítod a blokkot, mert ugye a tuningot, csak gyári állapotban lévő rendszerre érdemes rakni. Csapágyak, szimeringek, hajtókar, tűgörgők, ezeket szerintem érdemes kicserélni előtte, a főtengelyt meg felújíttatni.
Sziasztok az lenne a kérdésem hogyha felteszek a motoromra egy 160-as pollini hengerszettet akkor kell benne főtengelyt és hajtókart cserélni vagy az bírja?
Hát biztos én vagyok a korlátolt de ha 1poén(és nem durva poén) nem tetszik nemkezdem el sértegetni a másikat,ha nemtetszik mondjuk pl-aztmondom most ne poénkodj ,vagy valami normálisabb hangnemben fejezem ki nemtetszésemet....De tényleg ne feszegessük a témát én lezártnak tekintem...
Mar elvitték. Mondjuk nagyon peches volt vele a srác. Mert eljött kipróbálta, minden működött. Hazament használta egy hétig és valamiért az egyik elektronika felmondta a szolgálatot. Nem tudom hogy miért, csak elég szar érzés volt. Mondjuk a gyerek korekt volt, nem hbáztatott meg semmi, csak kérdezte hogy hogy kezdjen hozzá. Nekem most egy yamaha xj 400 van...
valaki nem tudja hol lehet az RX-hez
fuvokát szerezni?
Helló!